E-mail: Пароль: Забули пароль? Особисті повідомлення Реєстрація Вийти
Навігація
Заробіток на сайті
Заробіток в інтернеті з нуля!
Все для uCoz
Новини Limita-NET
Інтернет
Софт
Антивіруси
Portable
Операційні системи
Оформлення
Шпалери
Все для мобільного
Все для Photoshop
Інший софт
Ігри
Фільми, відео
Мультфільми
Музика
Книги
Журнали
Дівчата 18+
Гумор
Відеоблог онлайн
Фильмы и сериалы смотреть онлайн
Інше
Торрент трекер
Кращі файли
1 Windows XP SP3 Standard Edition 10.2010 CD
2 Microsoft office 2010 Aktivator
3 Безпека життєдіяльності.Желібо Є. П., Заверуха Н.М., Зацарний В.В.
4 Скачати Ratio Master 1.9.1 безкоштовно
5 Скачати Game Booster 1.5 безкоштовно
Наша кнопка
Limita-NET - Краще з кращого, в одному місці!
Архів записів
Головна » 2011 » Травень » 24 » КОМПАС-3D V13 (x32/x64) (2011/RUS)
22:53
КОМПАС-3D V13 (x32/x64) (2011/RUS)
КОМПАС-3D V13 (x32/x64) (2011/RUS) - система тривимірного моделювання, що стала стандартом для тисяч підприємств, завдяки вдалому поєднанню простоти освоєння і легкості роботи з потужними функціональними можливостями твердотільного і поверхневого моделювання. Ключовою особливістю продукту є використання власного, розробленого фахівцями АСКОН, математичного ядра і параметричних технологій.

Основні компоненти КОМПАС-3D - власне система тривимірного моделювання, універсальна система автоматизованого проектування КОМПАС-Графік, модуль проектування специфікацій та текстовий редактор. Всі вони легкі в освоєнні, мають російськомовні інтерфейс і довідкову систему.

За замовчуванням КОМПАС-3D підтримує експорт / імпорт найбільш популярних форматів моделей, за рахунок чого забезпечується інтеграція з різними CAD / CAM / CAE пакетами. Базова функціональність продукту легко розширюється за рахунок різних додатків, які доповнюють функціонал КОМПАС-3D ефективним інструментарієм для вирішення спеціалізованих інженерних завдань. Наприклад, програми для проектування трубопроводів, металоконструкцій, різних деталей машин дозволяють більшу частину дій виконувати автоматично, скорочуючи загальний час розробки проекту в кілька разів.
Модульна системи дозволяє користувачеві самому визначити набір необхідних йому додатків, які забезпечують тільки затребувану функціональність.

Базовий функціонал системи включає в себе:
розвинений інструментарій тривимірного моделювання;
засоби роботи над проектами, що включають кілька тисяч підзборок, деталей і стандартних виробів;
функціонал моделювання деталей з листового матеріалу - команди створення листового тіла, згинів, отворів, жалюзі, буртиков, штамповок і вирізів в листовому тілі, замикання кутів і т.д., а також виконання розгортки отриманого листового тіла (в тому числі формування асоціативного креслення розгортки );
спеціальні можливості, що полегшують побудову ливарних форм - ливарні ухили, лінії роз'єму, порожнини за формою деталі (в тому числі із завданням усадки);
засоби створення поверхонь;
інструменти створення користувацьких параметричних бібліотек типових елементів;
можливість отримання конструкторської та технологічної документації: вбудована система КОМПАС-Графік дозволяє випускати креслення, специфікації, схеми, таблиці, текстові документи;
можливість проставляння розмірів і позначень у тривимірних моделях (підтримка стандарту ГОСТ 2.052-2006 «ЕСКД. Електронна модель вироби»);
підтримку стандарту Unicode;
засоби інтеграції з різними CAD / CAM / CAE системами;
засоби захисту даних користувача, інтелектуальної власності і відомостей, що становлять комерційну та державну таємницю (реалізовано окремим програмним модулем КОМПАС-Захист);
Доброзичливий, інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, потужна довідкова система і вбудоване інтерактивне навчальне керівництво «Азбука КОМПАС» дозволяють освоїти роботу з системою в найкоротші терміни без значних зусиль.

Машинобудівне проектування
До складу КОМПАС-3D V13 включені Система прочностного експрес-аналізу APM FEM і Бібліотека Прес-форми 3D. Наявність таких вбудованих додатків сьогодні є стандартом для систем автоматизованого проектування середнього рівня.
У системі КОМПАС-3D V13 можна не просто створити тривимірну геометрію, а повністю описати інформаційну модель виробу, проаналізувати її і підготувати дані для виробництва (передати в систему проектування технологічних процесів або в систему для розробки керуючих програм ЧПУ).
У новій версії значно розширені можливості побудови просторових кривих, які є каркасом будь поверхневої моделі. Додані нові команди побудови і аналізу поверхонь. Ці новації дозволяють застосувати нову методологію проектування, спростити роботу інженера і підвищити продуктивність.
Основним вихідним документом від конструктора, як і раніше є креслення. Тому в двовимірному проектуванні з'явилася можливість отримання табличних звітів по графічних документів і об'єктів в них, вставкам видів і фрагментів, макроелементів. Тепер на них можна призначати атрибути і властивості.

Проектування в приладобудуванні
У КОМПАС-3D V13 вперше створена спеціалізована конфігурація Приладобудування, в яку перенесено всі програми, пов'язані з даною галуззю завдань.
Основні зміни в лінійці продуктів АСКОН для проектування в приладобудуванні та електротехніці торкнулися системи КОМПАС-Електрик та Бібліотеки Кабелі та джгути 3D.
Відтепер КОМПАС-Електрик (поточна версія V13) поставляється в двох варіантах:
КОМПАС-Електрик Express - для створення схем електричних принципових і переліків елементів до них;
КОМПАС-Електрик - об'єднана функціональність систем КОМПАС-Електрик Std і КОМПАС-Електрик Pro.
У системі КОМПАС-Електрик додана можливість формування низки важливих для користувача звітів і реалізовані корисні сервісні функції.

Будівельне проектування
В основі технології проектування MinD лежить КОМПАС-Об'єкт - інструмент для створення, зберігання і використання інтелектуальних будівельних елементів і конструкцій. Нові інтерфейсні рішення КОМПАС-Об'єкт дозволяють не тільки структурувати дані більш зручно, але й здійснювати вибірку по заданому критерію, робити вибір проекцій.
Поліпшення технологічної основи КОМПАС-Об'єкт для користувача означає миттєвий відгук системи на будь-яке його дію.
У складі Будівельної конфігурації КОМПАС-3D з'явилися програми: Система проектування газопостачання: ДБН, RES: ЛЕП 0,4-10 кВ, Бібліотека проектування систем електропостачання: ЕС.

Що нового в КОМПАС-3D V13 для промислового і цивільного будівництва
Додані нові команди побудови просторових кривих, що використовуються в поверхневому
моделюванні:
крива за законом,
сплайн по поверхні,
контур і інші
При діях з командою видавлювання в якості перерізу тепер може використовуватися не тільки ескіз, але і грань, і просторова крива;
Нова команда «Змінити становище». Дозволяє робити в моделі нові тіла і поверхні шляхом зсуву і повороту наявних;
З'явився новий тип компонента збірки - локальна деталь;

Процедура лікування:
1) Запустити KOMPAS-3D_V13_antiHASP_v1.0.exe на Win7/Vista від імені адміністратора.
2) Натиснути на кнопку Застосувати.
3) Успіхів

Системні вимоги:
Операційна система: Windows XP/Vista/7 x86-x64
Процесор: Pentium III з тактовою частотою 800 МГц
Оперативна пам'ять: 512 Мб
HDD: 3 Гб

Про файл:
Активація | рег код: у комплекті (патч)
Мова Інтерфейсу: Російський
Формат файлу:. Rar
Платформа / ОС: Windows XP/Vista/7 x86-x64
Розробник: АСКОН
Реліз випущений: 2011
Розмір файлу: 2.21 Gb



Категорія: Софт | Переглядів: 868 | Додав: KozaK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Календар
«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Найчастіше шукають
Black Ops 8 березня привітання linux Mandriva MiniOS full CheMax Internet Button Kristanix Opera usb HDDlife for Notebooks Скачать FileZilla 120% 2.0.1.2033 Alcohol 2.61.583 AIMP Driver Magician artmoney atv 2.2.2.1 live Программы anyreader cd софт daemon Foobar2000. 1.0.3 1942 2011 1-15 K-Lite Codec Pack Full 7.7.0 - Набо 18 серия сезон 16 12 online 2003 Baby's Daddy 2012 Advmaker.ru CocoFood dle 9.6 dle 9.7
Кращі журналюги
Admin
Новин: 563
Коментарів: 6

olegfilimonow
Новин: 374
Коментарів: 0

Sergik
Новин: 206
Коментарів: 0

KozaK
Новин: 171
Коментарів: 0

TOP 10
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Сьогодні були: