E-mail: Пароль: Забули пароль? Особисті повідомлення Реєстрація Вийти
Навігація
Заробіток на сайті
Заробіток в інтернеті з нуля!
Все для uCoz
Новини Limita-NET
Інтернет
Софт
Антивіруси
Portable
Операційні системи
Оформлення
Шпалери
Все для мобільного
Все для Photoshop
Інший софт
Ігри
Фільми, відео
Мультфільми
Музика
Книги
Журнали
Дівчата 18+
Гумор
Відеоблог онлайн
Фильмы и сериалы смотреть онлайн
Інше
Торрент трекер
Кращі файли
1 Windows XP SP3 Standard Edition 10.2010 CD
2 Microsoft office 2010 Aktivator
3 Безпека життєдіяльності.Желібо Є. П., Заверуха Н.М., Зацарний В.В.
4 Скачати Ratio Master 1.9.1 безкоштовно
5 Скачати Game Booster 1.5 безкоштовно
Наша кнопка
Limita-NET - Краще з кращого, в одному місці!
Архів записів
Головна » 2011 » Лютий » 16 » Kaspersky Small Office Security 2 build 9.1.0.59 RePack by SPecialiST
16:04
Kaspersky Small Office Security 2 build 9.1.0.59 RePack by SPecialiST

З Kaspersky Small Office Security вам не доведеться витрачати масу часу і сил на вивчення та налагодження системи інформаційного захисту вашого підприємства. Проста установка, оптимальні параметри за умовчанням і автоматичні оновлення дозволяють забезпечити безпеку вашої комп'ютерної мережі та надійний захист конфіденційної інформації. Тепер ви можете повністю зосередитися на діяльності вашого підприємства, не відволікаючись на вирішення питань комп'ютерної безпеки.


Основні можливості Kaspersky Small Office Security 2:
Передові антивірусні технології Kaspersky Small Office Security 2 забезпечують захист від сучасних інформаційних загроз: від вірусів, троянських програм, черв'яків, руткітів, буткіти і ботнетів; від незаконних способів віддаленого управління комп'ютерами користувачів; від крадіжки логінів, паролів та інших особистих даних, що зберігаються на комп'ютері ; від спаму і фішинга; від хакерських атак і небажаного веб-контенту.

Технології проактивного захисту Kaspersky Small Office Security 2 забезпечують захист від нових загроз за допомогою поведінкового аналізатора, який контролює поведінку програм на комп'ютері і припиняє дії тих з них, поведінка яких є підозрілим або небезпечним.

Система контролю додатків контролює дії програм, що запускаються на комп'ютері, і обмежує їх доступ до важливих областей операційної системи і особистих даних користувача. Програми розбиваються на групи (довірені, слабко обмежені, сильно обмежені і недоверенние) відповідно до даних репутаційних сервісів Лабораторії Касперського. У залежності від того, до якої групи належить програма, на її дії накладаються ті чи інші обмеження.

Унікальна технологія Sandbox використовує принципи віртуалізації для створення безпечного середовища виконання програм. Безпечне середовище надає користувачам можливість спробувати нове програмне забезпечення в ізольованому середовищі, яка захищає операційну систему від будь-яких змін. Число інтернет-браузерів та інших програм, запущених одночасно в безпечному середовищі, не обмежена.

Набір інструментів для захисту персональних даних користувача автоматично забороняє доступ необережного користувача до відомих фішингових сайтів і блокує клавіатурні програми-шпигуни, націлені на викрадення паролів і кодів доступу.

Технологія Анти-Спам, що дозволяє значно скоротити кількість небажаних листів, проводиться на базі методів двох типів: точних та експертних. Точні методи дозволяють застосувати до повідомлення жорсткі критерії фільтрації, які дозволяють однозначно визначити є повідомлення спамом чи ні. Експертні методи дозволяють вивчити поштові повідомлення, які пройшли суворі критерії відбору.

Резервне копіювання забезпечує збереження та захист важливих даних користувача (документів, фотографій, музики) від втрати і пошкодження в результаті дії шкідливих програм, випадкового видалення або виходу з ладу жорсткого диска. Резервні копії даних створюються в спеціальних сховищах на вибраному користувачем носії і дозволяють швидко відновити дані у випадку втрати.

Управління веб-політиками дозволяє встановити гнучкі обмеження доступу до інтернет-ресурсів та програмами для співробітників організації, а також переглядати статистичні звіти про дії користувачів. Розумне використання функцій управління веб-політиками може істотно збільшити продуктивність використання співробітниками робочого часу.

Сучасні технології «прозорого» шифрування дозволяють надійно захистити дані користувача від несанкціонованого доступу або крадіжки шляхом створення спеціалізованих сховищ даних - файлів-контейнерів. Після підключення файлу-контейнера з'являється можливість роботи з ним як із захищеним віртуальним логічним диском. У разі вірусної атаки, при роботі в незахищених бездротових мережах, втраті або крадіжці USB-диска або ноутбука Kaspersky Small Office Security 2 забезпечить конфіденційність зашифрованої інформації.

Менеджер паролів надійно зберігає паролі та інші облікові дані користувача, а також забезпечує конфіденційність при заповненні різних форм авторизації. Менеджер паролів пов'язує паролі і облікові записи з програмами Microsoft Windows або веб-сторінками, для яких вони використовуються. Після запуску веб-сторінки або програми пароль та ім'я користувача вводяться автоматично.

Центр управління дозволяє запускати завдання перевірки на віруси та безпека для всієї мережі або для вибраних комп'ютерів, керувати резервним копіюванням даних, а також налаштовувати параметри управління веб-політиками на всіх комп'ютерах мережі прямо зі свого робочого місця. Таким чином, забезпечується віддалене управління безпекою всіх комп'ютерів офісної мережі.

Подробиці RePack версії:
Kaspersky Small Office Security 2 Rus RePack.
У цій перепакований версії реалізовано наступне:
- В ході складання ріпаку не модифікована жоден оригінальний інсталяційний файл, збірка не містить експлойта;
- Повна автоматична тиха установка даного продукту на x86/x64 платформі;
- Автоматичний вибір версії для персонального комп'ютера або сервера;
- Натиснувши "Так" у вікні установника встановіть в прихованому автоматичному режимі Kaspersky Small Office Security 2, натиснувши "Так" із затиснутим Shift можна вибрати параметри установки;
- Установник містить корпоративний ключ до 27.11.2011;
- В ході автоматичної установки антивірусні бази оновлюються до 15.02.2011 з ув'язнених в RePack оновлень;
- В автоматичному режимі встановлюється налаштованим на оптимальний захист, втім кожен може настроїти під себе сам;
- Хід роботи установника в автоматичних режимах супроводжується миготінням індикаторів клавіатури;
- Вікно про завершення встановлення установки замінено на звуковий сигнал системним спікером;
- Складання встановлюється в будь-якому випадку, ігноруючи перевірку на наявність в системі інших антивірусів або їхніх слідів у вигляді їх файлів або записів у реєстрі;
- Можна ставити з включеним контролем облікових записів користувачів (без кліка правою кнопкою миші на установнику і запуску від імені Адміністратора) - установник при запуску запитає подтвержение на запуск з підвищеними привілеями;

Як результат, в залежності від продуктивності вашої системи, ви протягом 2-5 хвилин
отримуєте повністю встановлений і оновлений продукт, налаштований і вилікуваний від жадібності, при цьому не витративши ні хвилини на маніпуляції з процесом його встановлення, оновлення, налаштування та активації.

Про файл:
Рік випуску: 2011
Розробник: Лабораторія Касперського
Мова інтерфейсу: російська
Автор ріпаку: SPecialiST
Розрядність: 32bit +64 bit
Сумісність з Windows Vista / 7: повна
Мова інтерфейсу: англійська й російська
Таблетка: корпоративний ключ до 27.11.2011

Розмір: 206 MB 

http://letitbit.net/download/8356.89e33b6849c1c7f61c421770bc42/KSOS2.Releaze.net.rar.html

Категорія: Антивіруси | Переглядів: 795 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Календар
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Найчастіше шукають
Black Ops 8 березня привітання linux Mandriva MiniOS full CheMax Internet Button Kristanix Opera usb HDDlife for Notebooks Скачать FileZilla 120% 2.0.1.2033 Alcohol 2.61.583 AIMP Driver Magician artmoney atv 2.2.2.1 live Программы anyreader cd софт daemon Foobar2000. 1.0.3 1942 2011 1-15 K-Lite Codec Pack Full 7.7.0 - Набо 18 серия сезон 16 12 online 2003 Baby's Daddy 2012 Advmaker.ru CocoFood dle 9.6 dle 9.7
Кращі журналюги
Admin
Новин: 563
Коментарів: 6

olegfilimonow
Новин: 374
Коментарів: 0

Sergik
Новин: 206
Коментарів: 0

KozaK
Новин: 171
Коментарів: 0

TOP 10
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Сьогодні були: