E-mail: Пароль: Забули пароль? Особисті повідомлення Реєстрація Вийти
Навігація
Заробіток на сайті
Заробіток в інтернеті з нуля!
Все для uCoz
Новини Limita-NET
Інтернет
Софт
Антивіруси
Portable
Операційні системи
Оформлення
Шпалери
Все для мобільного
Все для Photoshop
Інший софт
Ігри
Фільми, відео
Мультфільми
Музика
Книги
Журнали
Дівчата 18+
Гумор
Відеоблог онлайн
Фильмы и сериалы смотреть онлайн
Інше
Торрент трекер
Кращі файли
1 Windows XP SP3 Standard Edition 10.2010 CD
2 Microsoft office 2010 Aktivator
3 Безпека життєдіяльності.Желібо Є. П., Заверуха Н.М., Зацарний В.В.
4 Скачати Ratio Master 1.9.1 безкоштовно
5 Скачати Game Booster 1.5 безкоштовно
Наша кнопка
Limita-NET - Краще з кращого, в одному місці!
Архів записів
Головна » 2011 » Лютий » 09


Про Гру: Ласкаво просимо в Місто - гігант і ласкаво просимо в вашу нову роботу: автобусний водій! Відчепіться від керма однієї з багатьох різних автобусних моделей і справьтесь з одним з незліченних слідів у вигаданому міському Місті - гіганті. Але тримайте і очей на timeplan і транспорт так багато пасажирів наскільки можливо. Необачне рух або неточність приведуть до поганих платам репутації та штрафу. Тільки, коли Ви тримаєте список, Ви можете досягти автобусної зупинки, коли більшість пасажирів чекає.
Занадто рано або занадто пізно і Ви Залежно від вашого успіху і репутації, сліди стають більш важкими, довше і більш складний. Виберіть між різними автобусними моделями, 8 різних автобусних моделей вже включені, більше може бути завантажений через Інтернет. Але пам'ятайте, тільки сплачуючи пасажирам призведе до достатньої кількості потоку готівки, необхідного керувати автобусній компанією. Купіть або орендуйте великі автобуси, тримайте управління обслуговування, і подальші всі автобуси. Або вкладіть капітал в оголошення кампанії або спеціальні пропозиції залучити більше клієнтів. Додатковий дохід може бути
Щоб показувати, з чого Ви зроблені, Ви можете пробувати увійти до міжнародного списку рекордів. Незалежно від того, якщо Ви - новачок або про, це моделювання кидає виклик кожному.
Коментарі (0) | Переглядів: 1976 | Додав: Admin | Дата: 09.02.2011

Стильні, прикольні і ділові Теми.
Коментарі (0) | Переглядів: 720 | Додав: Sergik | Дата: 09.02.2011

 
Жанр: комедія
Країна: США
Режисер: Х'ю Вілсон
Актори: Стів Гуттенберг, Кім Кетрол, Джордж Бейлі

Сюжет: Четвертого березня цього року новообраний мер Мері С'ю Біл проголосила: змінити заведену практику прийому на службу у міську поліцію, для вступників у муніципальну поліцейську академію більше не матимуть значення зріст, вага, стать, освіта чи фізична сила. Сотні людей, які й не мріяли стати полісменами негайно подали заяви на вступ. Природно, що кадрова поліція ошаліла...
Коментарі (0) | Переглядів: 2662 | Додав: Admin | Дата: 09.02.2011

Про фільм:
Тренер дитячої школи з фігурного катання Рита ображена невірним коханим. Той залишив її, щоб одружитися на сестрі якогось Власова, що займає 13-е місце в списку найбагатших людей країни. Щоб помститися колишньому нареченому, Ріта вирішує закохати в себе цього самого Власова. Є тільки одна «невеличка» проблема: ніхто не знає, як виглядає загадковий Власов; відомо тільки, що він захоплюється дайвінгом, і проводить час інкогніто в Таїланді. У пошуках Власова Риті допомагає журналіст Костя, - разом з ним вона і відправляється на далекий острів Тао ...

Коментарі (0) | Переглядів: 968 | Додав: Sergik | Дата: 09.02.2011

null

Kaspersky Rescue Disk 10 - завантажувальний диск, що містить сканер Антивірусу Касперського. Завантажитеся за допомогою диска Kaspersky рятувального диска, щоб виявити і видалити з зараженого комп'ютера шкідливі програми та інші загрози без ризику зараження інших файлів і комп'ютерів. Kaspersky Rescue Disk дозволяє більш ефективно справлятися з вірусами, так як даний диск не вимагає завантаження Windows, а отже шкідливі програми будуть не діяти. 
Коментарі (0) | Переглядів: 993 | Додав: Dima_Michook | Дата: 09.02.2011

null
Tweak-7 - твикер для тонкої настройки, оптимізації, тюнінгу операційної системи Windows 7, а також її деяких елементів інтерфейсу, за рахунок зміни певних параметрів (як прихованих, так і важкодоступних для користувача, що знаходяться глубо в системному реєстрі і не тільки). 
Коментарі (0) | Переглядів: 719 | Додав: Dima_Michook | Дата: 09.02.2011

Інформація про гру: 

Рік випуску: 2009
Жанр: Arcade / Racing (Cars) / 3D
Розробник: Codemasters Studios
Видавництво: Codemasters
Тип видання: Перепакована ліцензія
Мова інтерфейсу: російська
Мова озвучення: російська
Таблетка: вшита
Розмір: 3.57 GB 

Опис: 
Друга частина знаменитого хіта Colin McRae: DiRT від творців Race Driver: GRID готова увірватися в ряди кращих гонок планети! Кращі традиції автосимуляторов примножені пишністю сучасних технологій. Вас чекає неймовірний і захоплюючий тур по Америці, Європі та Азії. Представлені на вибір траси вбивати наповал навіть самих просунутих шанувальників жанру. Від класичних кільцевих гонок до унікальних заїздів зі стрибками на трамплінах, рампами і навіть піротехнікою. Просунутий режим одиночної гри дозволить вам сісти за кермо наворочених спортивних машин і кинути виклик кращим гонщикам планети. Спробуйте піднятися на вершини кар'єри, об'їздили весь світ! Заробіть на нові автомобілі семи різних класів, включаючи класичні гоночні авто і навіть знамениту Subaru Impreza WRX, на якій сам Колін Макрей отримав перемогу в чемпіонаті. Спробуйте сили в основних гонках і особливих змаганнях, побийте рекорди і станьте лідером загального заліку. Вашими наставниками і порадниками, а також конкурентами в боротьбі за «золото» стануть справжні зірки ралі - Кен Блок, Тревіс Пастрана, Таннер Фуст і Дейв Мірра. До того ж у будь-який момент ви зможете вступити в боротьбу з живими суперниками на просторах розрахованої на багато гри!
Коментарі (0) | Переглядів: 1050 | Додав: Admin | Дата: 09.02.2011

Рік випуску: 2010 

Жанр: Спортивний симулятор
Розробник: Konami
Видавництво: Konami
Платформа: PC

Опис: Перше, чим пишаються розробники - це більше тисячі нових анімацій для футболістів. Народ на полі став рухатися більш реалістично і витончено. Суддям, у свою чергу, додали кілька сотень бонусних полігонів, щоб вони стали схожі на людей, а балачки коментаторів розбавили новими фразочками. Штучний інтелект був перероблений, і загальна складність гри збільшилася. Pro Evolution Soccer стала більше схожою на справжній симулятор. Комп'ютерний опонент дуже суворо стежить за стрункістю своїх рядів, не допускає лисин в обороні і вміє відмінно огризатися, використовуючи як контратаки, так і тактичні побудови з грою в «стінку». У кожного гравця на полі з'являться окремі смужки, що відображають витривалість і його готовність до «гарматного» удару по воротах. Вони будуть дуже важливі і треба завжди стежити за ними. Скажімо, якщо ви бездумно будете довбати по кнопці «спринт», то в завершальній фазі атаки у гравця може просто не вистачити сил на хороший удар. Управління гравцями ще більше наблизиться до горезвісного реалізму. Напрямок удару так і взагалі можна буде визначити зі снайперською точністю. У мультиплеере буде як мінімум одне велике зміна - режим Master League зробить крок в онлайновий світ. Так, тепер ми зможемо збивати свої власні клуби і грати один проти одного в онлайні. Якщо що, функція «Повторів» залишиться на місці - ви зможете легко переглянути найбільш видовищні епізоди матчу і після його закінчення.
Коментарі (0) | Переглядів: 852 | Додав: Admin | Дата: 09.02.2011

Шпалери на будь-який смак
Кількість 190 файлів | Формат jpg | Розширення 1024x768 - 1920x1440 | Розмір архіву 104 Мб
Коментарі (0) | Переглядів: 975 | Додав: Sergik | Дата: 09.02.2011


Інформація про гру
Рік випуску: 2009
Жанр: Strategy (Real-time / Tactical), RPG, 3D
Розробник: Апейрон
Видавець: Бука
Платформа: PC

Тип видання: Repack
Мова інтерфейсу: Російський
Мова озвучення: Російський
Пігулка: не потрібний
Розмір: 1,57 Гб

Опис:
Гра Мародер - це нова тактична стратегія від студії Апейрон з використанням фірмової механіки SPM та елементами РПГ. Сюжет гри створений за мотивами книги Беркема аль Атомі "Мародер". У країні прийшли до влади проамериканські сили і в Росії були введені американські миротворці для "наведення порядку і остаточного проголошення демократії". На ділі ж, іноземців цікавили лише природні ресурси. Підтримка порядку і благополуччя цивільного населення не входило у завдання військового контингенту. Після саморозпуску органів управління, військових та міліції більша частина населення провінційного уральського містечка "тридцятки" загрузла в кровопролитній громадянській війні. Гравець виступає в ролі мародера Ахмета, якому належить вижити в ситуації, що склалася. Почавши гру з двостволкою і купкою патронів, гравцеві належить зібрати "сім'ю" (загін від одного до чотирьох осіб), озброїти її і вижити в умовах постійної війни "всіх проти всіх".
Коментарі (0) | Переглядів: 812 | Додав: Admin | Дата: 09.02.2011


Рік виходу: 10 листопада 2009
Жанри: Action (Shooter) / 3D / 1st Person
Розробник: Infinity Ward
Видавництво: Activision

Тип видання: Repack (Піратка / Перепакована Ліцензія)
Мова інтерфейсу: рос.
Мова озвучення: рос.
Таблетка: вшита від SKiDROW
Розмір: 7,91 GB

Опис: Продовження гучного бойовика Call of Duty 4: Modern Warfare, що розійшовся по всьому світу тиражем 14 мільйонів екземплярів і удостоївся звання «Гра 2007 року» від більшості ігрових видань. Дія розгортається через кілька років після подій, що відбулися в першій частині блокбастера. У складі спецзагону по боротьбі з тероризмом під командуванням капітана Джона Мактавіша гравець візьме участь у найнебезпечніших операціях в самих різних куточках світу: в засніжених горах Казахстану і нетрях Ріо-де-Жанейро, в пісках Афганістану і навіть на безкрайніх просторах Росії. У захоплюючих дух перестрілках і рукопашних боях з екстремістами бійці елітного загону будуть використовувати новітню зброю, спорядження і техніку. 
Коментарі (0) | Переглядів: 890 | Додав: Admin | Дата: 09.02.2011


Чарівні дівчата на шпалерах для вашого робочого столу
57 шт. | JPG | 1680x1050 - 2560x1600 | 31 Mb RAR
Коментарі (0) | Переглядів: 1968 | Додав: Admin | Дата: 08.02.2011



Красиві дівчата на шпалерах для прикраси вашого робочого столу
55 шт. | JPG | 1680x1050 - 2560x1600 | 19,2 Мб ZIP
Коментарі (0) | Переглядів: 1416 | Додав: Admin | Дата: 08.02.2011

 
 
 
Кількість: 62 шт | Дозвіл: 1680x1050 - 2560x1600 | Формат:. JPG | Розмір: 30,2 Mb
Коментарі (0) | Переглядів: 1149 | Додав: Admin | Дата: 08.02.2011

 
  
50 шт, роздільна здатність - від 1600х1200 до 2560 х 1600, розмір 50 МБ
Коментарі (0) | Переглядів: 998 | Додав: Admin | Дата: 08.02.2011

 
Кількість: 55 шт | Дозвіл: 1680x1050 - 1920x1200 | Формат:. JPG | Розмір: 26,5 Mb
Коментарі (0) | Переглядів: 886 | Додав: Admin | Дата: 08.02.2011

Календар
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Найчастіше шукають
Black Ops 8 березня привітання linux Mandriva MiniOS full CheMax Internet Button Kristanix Opera usb HDDlife for Notebooks Скачать FileZilla 120% 2.0.1.2033 Alcohol 2.61.583 AIMP Driver Magician artmoney atv 2.2.2.1 live Программы anyreader cd софт daemon Foobar2000. 1.0.3 1942 2011 1-15 K-Lite Codec Pack Full 7.7.0 - Набо 18 серия сезон 16 12 online 2003 Baby's Daddy 2012 Advmaker.ru CocoFood dle 9.6 dle 9.7
Кращі журналюги
Admin
Новин: 563
Коментарів: 6

olegfilimonow
Новин: 374
Коментарів: 0

Sergik
Новин: 206
Коментарів: 0

KozaK
Новин: 171
Коментарів: 0

TOP 10
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Сьогодні були: