E-mail: Пароль: Забули пароль? Особисті повідомлення Реєстрація Вийти
Навігація
Заробіток на сайті
Заробіток в інтернеті з нуля!
Все для uCoz
Новини Limita-NET
Інтернет
Софт
Антивіруси
Portable
Операційні системи
Оформлення
Шпалери
Все для мобільного
Все для Photoshop
Інший софт
Ігри
Фільми, відео
Мультфільми
Музика
Книги
Журнали
Дівчата 18+
Гумор
Відеоблог онлайн
Фильмы и сериалы смотреть онлайн
Інше
Торрент трекер
Кращі файли
1 Windows XP SP3 Standard Edition 10.2010 CD
2 Microsoft office 2010 Aktivator
3 Безпека життєдіяльності.Желібо Є. П., Заверуха Н.М., Зацарний В.В.
4 Скачати Ratio Master 1.9.1 безкоштовно
5 Скачати Game Booster 1.5 безкоштовно
Наша кнопка
Limita-NET - Краще з кращого, в одному місці!
Архів записів
Головна » Ігри



Інформація про гру
Рік виходу: 2007-2010
Розмір: 3,57 GB  
Колекційне видання представляє повну колекцію всіх існуючих симуляторів ферми. Вам належить виступити в ролі фермера який буде будувати свою маленьку і дуже забавну ферму. Тут потрібно буде вирощувати гусей, овець, корів, свиней і пекти млинці, і виготовляти тканини, олію, торти і збирати молоко, яйця та багато іншого. Одночасно з цим стежити за рівнем води в колодязі, зростанням трави на полі (без якої тварини загинуть), кількістю продукції на складі, за дикими тваринами (які будуть намагатися запросити вашими вихованцями), за машиною, яка буде возити ваші товари на ринок.
Коментарі (0) | Переглядів: 1074 | Додав: KozaK | Дата: 22.02.2011


Гра «ТРОН: Еволюція» - справила ефект вибуху бомби. Створена вона за знаменитою кінокартини від студії «Дісней» яка називається «Трон: Спадщина». Але взяти особисту участь у віртуальних боях і пригоди скажімо куди цікавіше! Захоплюючий екшен «ТРОН: Еволюція» дозволить вам зануритися у світ віртуальної реальності, здобути вражаючі перемоги за допомогою руйнівного світлового диска і освоїти легендарний светоцікл. Різні удари і комбо-прийоми вміло поєднуються з неймовірною мобільністю персонажа - у пересуванні серед веж і хмарочосів, задіяні елементи паркуру. Шанувальники мережевих битв зможуть поборотися з умілими суперниками по Інтернету, проте є чим себе розважити ... 
Коментарі (0) | Переглядів: 944 | Додав: KozaK | Дата: 19.02.2011

За тобою полюють - ти в бігах. Ключ до твого виживання - імпровізація і адаптація. Задоволення, які ти отримаєш від цієї гри, виткане з елементів серії Splinter Cell і нової особливості: повна взаємодія з навколишнім середовищем. Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction змусить адреналін вирувати в твоїй крові без зупинки: погоні, рукопашний бій та інтенсивні перестрілки складають основу гри. Щоб вижити, тобі доведеться встановити контакти з підпіллям, яке допоможе тобі реально допомогти і тим самим завжди залишатися на крок попереду своїх переслідувачів! Тобі просто життєво необхідно розкрити змову тих, хто бажає твоєї смерті - тоді можливо у тебе з'явиться шанс на майбутнє ... 

Коментарі (0) | Переглядів: 1120 | Додав: Admin | Дата: 18.02.2011


Рік випуску: 2011
Жанр: Action / Shooter
Розробник: Guerrilla Games
Видавець: Sony Computer Entertainment
Регіон: USA
Розмір: 22.34 GB

Опис:
Події гри тривають відразу ж після подій Killzone 2, де ми дізнаємося, що імператор Вісарі, лідер Хелгастов, помирає біля ніг «Сева» і Ріко. Але це не означає, що війна вже виграна. Після смерті Вісарі, на планеті Хелган розвиваються політичні інтриги, міжусобиці і вбивства. Тепер два найвпливовіших людини на планеті борються за повне і абсолютне панування. З невеликою кількістю запасів і без підкріплення, організація ISA повинна боротися не за перемогу у війні, а хоча б за виживання.
Коментарі (0) | Переглядів: 812 | Додав: KozaK | Дата: 14.02.2011


Інформація про гру
Рік випуску: 2010
Жанр: Action, FPS
Розробник: Bohemia Interactive Studios
Видавець: Bohemia Interactive Studios
Платформа: PC

Тип видання: піратка
Мова інтерфейсу: Російська, Англійська
Мова озвучення: Англійська
Пігулка: Не потрібний
Розмір: 8.08 GB

Опис: Через три роки після подій оригінальної гри, що відбувалися в Черноруссіі, в Зеленоморском регіоні з'явилася нова гаряча точка: цього разу озброєний конфлікт спалахнув у Такістане. У охоплену війною середньоазіатську республіку спрямований обмежений контингент збройних сил США і НАТО з метою швидкого відновлення порядку і запобігання подальших жертв серед мирного населення.
Коментарі (0) | Переглядів: 931 | Додав: Admin | Дата: 13.02.2011



Avatar: The Last Airbender - це ігрова версія одного із самих нових і відомих мультсеріалів йдуть за світовою кабельної мережі. Ви тримаєте в руках проект у стилі action-adventure, який об'єднав в собі захоплюючу історію і безжальний файтинг. Вам належить перевтілитися на час гри в Aang, Katara, Sokka або Haru. За допомогою стародавніх бойових мистецтв Ви будете перемагати полчища ворогів, і допомагати друзям і соратникам по боротьбі в різних історіях і небезпечні пригоди.
Коментарі (0) | Переглядів: 941 | Додав: 3D | Дата: 12.02.2011


Жанр: Action (Shooter) / 3D / 1st Person 
Рік виходу: 2011
Розмір: 9.22 GB

Опис: Світ потрясла серія екологічних катастроф, і людство знаходиться на межі вимирання. Інопланетяни повернулися з твердим наміром стерти людину з поверхні землі і почали при цьому з одного з найбільш культових земних міст. 
Вулиці Нью-Йорка наповнили інопланетні загарбники, і хвиля ожилих кошмарів поступово захльостує місто і його жителів. Міські комунікаційні системи зруйновані, будівлі лежать в руїнах. Такого Нью-Йорка ви ще не бачили.
Ні правоохоронні організації, ні військова машина США не можуть впоратися із загарбниками, і всі, хто не встиг вчасно втекти, вже мертві. Щоб вижити в цьому хаосі, вам знадобляться технології, про які ні один земний солдатів ще й гадки не має. Одна людина успадкує те, що допоможе йому вижити. Один суперсолдат, озброєний і екіпірований за останнім словом технологій майбутнього в Nanosuit 2, зробить відчайдушну спробу врятувати людство на вулицях Нью-Йорка.
Коментарі (0) | Переглядів: 823 | Додав: Admin | Дата: 11.02.2011


Опис: Сталкер онлайн є грою жанру RPG MMO дій з елементами виживання з виглядом від третього і 1го особи. Світ гри є недалеке майбутнє (2015-2020 рік), де сталася катастрофа невідомого генезу, в результаті чого на планеті з'явився ряд т.зв. аномальних Зон, в яких видозмінюються закони природи, з'являються різні аномальні активності, зустрічаються дивні предмети з незвіданими властивостями, звані артефактами і все живе під впливом Зони змінюється, мутує і являє собою серйозну загрозу людині. 


Коментарі (0) | Переглядів: 1267 | Додав: Dima_Michook | Дата: 10.02.2011

Duty Calls обрадували нас зухвалої пародією на серію Call Of Duty під назвою Duty Calls.По правді кажучи, Борг - це маркетинговий хід EA, Epic Games і People Can Fly для залучення уваги до Bulletstorm. Про це стає зрозуміло через 5 хвилин після проходження гри, під час демонстрації ролика про Bulletstorm. Ось що сказав глава Epic Games, Кліфф Блежінскі: "Вау, я страшенно вражений Ця гра переверне жанр військових шутерів .." Чи будуть сміятися юристи Activision? Навряд чи, хоча розробники гри підготувалися заздалегідь: "Борг - це пародія Вона ніяк не відноситься до компанії Activision або серії Call Of Duty .."

Коментарі (0) | Переглядів: 867 | Додав: Dima_Michook | Дата: 10.02.2011

Гра заснована боях міфологічного героя, Гершаспа, на древніх землях проти злих монстрів. У грі все обертається навколо його бою сутички, рішення загадок. Головний герой гри молодий. І витрачати свої сили йому прийдеться не на гарненьких дівчат, а на помсту силам зла, які напали на його рідне село і вбили старшого брата Гаршаспа - Ороксію. Очолюють сили зла деви, наділені великими магічними можливостями. Самий злий і магічно з них - Хітасп. Зрозуміло його і треба перемогти, і помститися за смерть брата. За святу справу не шкода і власного живота покласти ... 

Коментарі (0) | Переглядів: 854 | Додав: Dima_Michook | Дата: 10.02.2011
« 1 2 3 4 5 6 ... 10 11 »

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Найчастіше шукають
Black Ops 8 березня привітання linux Mandriva MiniOS full CheMax Internet Button Kristanix Opera usb HDDlife for Notebooks Скачать FileZilla 120% 2.0.1.2033 Alcohol 2.61.583 AIMP Driver Magician artmoney atv 2.2.2.1 live Программы anyreader cd софт daemon Foobar2000. 1.0.3 1942 2011 1-15 K-Lite Codec Pack Full 7.7.0 - Набо 18 серия сезон 16 12 online 2003 Baby's Daddy 2012 Advmaker.ru CocoFood dle 9.6 dle 9.7
Кращі журналюги
Admin
Новин: 563
Коментарів: 6

olegfilimonow
Новин: 374
Коментарів: 0

Sergik
Новин: 206
Коментарів: 0

KozaK
Новин: 171
Коментарів: 0

TOP 10
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Сьогодні були: