E-mail: Пароль: Забули пароль? Особисті повідомлення Реєстрація Вийти
Навігація
Заробіток на сайті
Заробіток в інтернеті з нуля!
Все для uCoz
Новини Limita-NET
Інтернет
Софт
Антивіруси
Portable
Операційні системи
Оформлення
Шпалери
Все для мобільного
Все для Photoshop
Інший софт
Ігри
Фільми, відео
Мультфільми
Музика
Книги
Журнали
Дівчата 18+
Гумор
Відеоблог онлайн
Фильмы и сериалы смотреть онлайн
Інше
Торрент трекер
Кращі файли
1 Windows XP SP3 Standard Edition 10.2010 CD
2 Microsoft office 2010 Aktivator
3 Безпека життєдіяльності.Желібо Є. П., Заверуха Н.М., Зацарний В.В.
4 Скачати Ratio Master 1.9.1 безкоштовно
5 Скачати Game Booster 1.5 безкоштовно
Наша кнопка
Limita-NET - Краще з кращого, в одному місці!
Архів записів
Головна » 2012 » Лютий » 7 » Google + та його потенційний вплив на SEO
00:07
Google + та його потенційний вплив на SEO
Ви безсумнівно чули про Google +, останній спробі Google стати однією з головних (навіть можна сказати "must have") соціальних мереж, таких як Facebook і Twitter. За кілька місяців до того, як Google + був запущений, Google також почав впроваджувати кнопку "+1", як корисну опцію для користувачів, щоб показати, що вони користуються конкретним сайтом або сторінкою. Це було зроблено з метою зібрати якомога більше сирих даних про популярність та соціальної значущості сайтів і контента на них, перш ніж Google + представили масам. А ще раніше, перед введенням кнопки "+1", Google представив пошук в реальному часі, який включав результати з популярних соціальних мереж і блогів. Google усвідомлює величезну цінність соціальних медіа та їх вплив на пошук в мережі.

Пошук буде просочений соціальним впливом через додавання кнопки "+1", яка буде істотно впливати на результати пошуку, також як зараз це роблять "лайки" від Facebook і "твіти" від Twitter. Кожен голос їх соціальних мереж вважається Google як схвалення сайту або конкретної сторінки.

Google виразно хоче, щоб сайти впроваджували кнопку "+1" на свої сторінки. Вони роблять це з метою мати можливість відстежувати і оцінювати кількість голосів, а також вести статистику. Ця кнопка також впроваджена у всі результати пошуку і у всі канали Google +. Це означає те, що власники сайтів і маркетологи тепер ще більше будуть прагнути до того, щоб у клієнта / відвідувача залишилося позитивне враження від сайту / сервісу / компанії і він клацне "+1". Це буде своєрідною репутацією сайту.

Нещодавно Rand Fishkin, глава SEOmoz, вирішив перевірити теорію впливу соціальних мереж на результати пошуку. Він поділився в Twitter кількома непроіндексірованимі URL-адресами. Тепер же він повторив процес, тільки цього разу використовував Google +. Він попросив, щоб його передплатники в Twitter і Google + розповсюдили повідомлення, з одним лише обмеженням, що вони не "винесуть" його за межі цих соціальних мереж.

В результаті експерименту було доведено, що Twitter і його "ретвіти" дуже допомагають у швидкій індексації сторінок сайту. Що ж стосується Google +, то він також допомагає з індексацією, але не так швидко.

Але, мабуть, найбільш цікава концепція, розроблена в рамках Google +, яка може зробити істотний вплив на SEO, це "Круги Google".

"Кола" цікаві тим, що надають можливість ділитися різною інформацією з конкретною групою (колом) людей. Надалі користувачі Google + будуть бачити в пошуковій видачі сайти, які мають "+1" від людей, які знаходяться у них в "Кругах". Це має величезний потенціал - у користувачів буде набагато більше шансів знайти щось або купити за рекомендацією людей, які полягають у їх "Кругах". Це люди, яких вони знають і чиєї думки довіряють. З часом "Кола" стануть набагато більш визначальними для пошукової видачі конкретному користувачеві. Активне їх використання в SEO стратегії може стати дуже потужним інструментом.

Загалом-то, Google використовував деякі успішні ідеї, що лежать в основі соціальних мереж, щоб зробити пошук більш живим і адаптованим для людей. Google + і кнопка "+1" дають можливість користувачам впливати на результати пошуку. Багато експертів сходяться на думці, що Google + не зробить істотного впливу на SEO, посилаючись на Google Wave і минулі спроби Google захопити в соціальну сторону інтернету. Але факт того, що соціальні фактори вже активно переплітаються з пошуком і з кожним днем ​​стає все більш і більш значущим не можна відкидати. Так чи інакше, Google + вплине на пошукову видачу і швидше за все, це закінчиться тим, що буде створений новий метод пошукової оптимізації в майбутньому для збільшення трафіку.

Категорія: Новини Limita-NET | Переглядів: 919 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Календар
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
Найчастіше шукають
Black Ops 8 березня привітання linux Mandriva MiniOS full CheMax Internet Button Kristanix Opera usb HDDlife for Notebooks Скачать FileZilla 120% 2.0.1.2033 Alcohol 2.61.583 AIMP Driver Magician artmoney atv 2.2.2.1 live Программы anyreader cd софт daemon Foobar2000. 1.0.3 1942 2011 1-15 K-Lite Codec Pack Full 7.7.0 - Набо 18 серия сезон 16 12 online 2003 Baby's Daddy 2012 Advmaker.ru CocoFood dle 9.6 dle 9.7
Кращі журналюги
Admin
Новин: 563
Коментарів: 6

olegfilimonow
Новин: 374
Коментарів: 0

Sergik
Новин: 206
Коментарів: 0

KozaK
Новин: 171
Коментарів: 0

TOP 10
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Сьогодні були: