E-mail: Пароль: Забули пароль? Особисті повідомлення Реєстрація Вийти
Навігація
Заробіток на сайті
Заробіток в інтернеті з нуля!
Все для uCoz
Новини Limita-NET
Інтернет
Софт
Антивіруси
Portable
Операційні системи
Оформлення
Шпалери
Все для мобільного
Все для Photoshop
Інший софт
Ігри
Фільми, відео
Мультфільми
Музика
Книги
Журнали
Дівчата 18+
Гумор
Відеоблог онлайн
Фильмы и сериалы смотреть онлайн
Інше
Торрент трекер
Кращі файли
1 Windows XP SP3 Standard Edition 10.2010 CD
2 Microsoft office 2010 Aktivator
3 Безпека життєдіяльності.Желібо Є. П., Заверуха Н.М., Зацарний В.В.
4 Скачати Ratio Master 1.9.1 безкоштовно
5 Скачати Game Booster 1.5 безкоштовно
Наша кнопка
Limita-NET - Краще з кращого, в одному місці!
Архів записів
Головна » 2011 » Березень » 9 » Збірник програм для ВКОНТАКТЕ (2011)
20:51
Збірник програм для ВКОНТАКТЕ (2011)

Соціальна мережа ВКОНТАКТЕ вже повністю увійшла в наше повсякденне життя! Ви постійно ішіте якісь примочки, програми для користування вашим акаунтом.

У даному релізі я викладаю чисту збірку програм для Вконтакте. Всі програми повністю працездатні і не завдадуть шкоди (кажу з упевненістю, щоб уникнути бана), вашому акаунтів. Усі програми були взяті з Офіційний сайт программ.О що говориться що ваші акаунти збережуться при вас і не хто інший його не зламає не вкраде. Даний пак програм зробить пошук музики відео та багато багато іншого набагато приємніше в чому переконайтеся самі.


VKLife 1.9 (4 оновлення) - зручна, вдосконалена програма для скачування музики, відео і додатків з сайту ВКонтакте.РУ, YouTube.com, Mail.RU і Мій Мир@Mail.Ru. За допомогою даної програми Ви зможете писати багаторядкові статуси. Дана програма не вимагає введення пароля! Для VKLife 1.9 так само харектерно можливість іспользіванія проксі серверів для роботи програми. Так само дана програма володіє функцією невидимки в онлайні. Вас не зможуть бачити люди вконтакте. Тепер Ви зможете не оновлювати сторінку. Програма сама покаже Вам нові повідомлення які прийшли до Вас на Айді.

Text To Symbols - це одна з унікальних програм, за допомогою якої Ви зможете воплатіть цікаво красиву, ексклюзивну напис (причому без додаткових зусиль) у вигляді малюнка, сімволомі і розмістити її на сайті Вконтакте. Наприклад, Ви можете прикрасити стіну одного величезним привітанням з днем рожденія.І побажати всього чого ви самі хотеліби. Йому (їй) буде дуже дуже приємно:). Також вам відповість взаємністю за красиву напис. З цією програмою Ви можете фантазувати і самі вигадувати різні цікаві написи. Дана програма має російська (інтерфейс) язик.Поетому складностей бути не повинно.

LoviVkontakte v.2.40 - Програма потрібно для скачування відео, музики та інших файлів у ВКОНТАКТЕ. У маленької але надійною програмці дуже зручне управління, завдяки якому ви зможете її коли треба швидко включити і вимкнути. Так само ця програма є клієнтом ваших повідомлень. Кожне повідомлення супроводжується звуковим сигналом, красивою мелодії що то типо басів.

Агент ВКонтакте 1.2.2-призначена для ще більшої зручності користування сайтом і для значної економії вашого дорогоцінного часу. Агент ВКонтакте почасти нагадує mail. Ру Агент і покликаний, у першу чергу, полегшити та прискорити спілкування між друзями, близькими, знайомими на сайті ВКонтакте. Ця програма має дуже зручний, дружній інтерфейс. У допомогою спливаючих вікон і звукових сигналів, Ви зможете завжди дізнаватися, хто і коли надіслав Вам повідомлення, хто з друзів зайшов на сайт, а хто вийшов з нього, а також новини Ваших друзів і все нові події на Вашій стіні.

GET-STYLES-програма для отримання різних стилів для ВК. Програма безкоштовна, безпечна і не вимагає активації. Досить просто завантажити її на свій комп'ютер і можна приступати до роботи над дизайном своєї сторінки. Крім величезного вибору різноманітних тем
GetStyles дозволяє додавати графіті на свою стіну, розглядати теми друзів, легко прослуховувати свою музику і отримувати повідомлення про нові повідомлення.

VKSaver - одна з популярних програм, тому що дозволяє робити те, що ми не могли робити раніше. На сайті ВКонтакте міститься величезна кількість різних аудіо-і відеофайлів різного формату, які роками збиралися його користувачами. Тому там море музики і відео, які не так-то просто знайти в Інтернеті. Та й щоб зібрати таку колекцію, потрібно витратити роки. Тому нам вже давно хотілося отримати можливість качати контент з цього сайту без обмежень, щоб поповнювати свої колекції музики та відео.

Vkontakte Getter має вид картки, в якій друзів можна розподілити по групах - більшим чи більш дрібним. Наприклад, загальна група, потім більш дрібна - Університет, ще дрібніше - Факультет, і, нарешті, Кафедра. При цьому кожна група буде показана у вигляді списку. Список робиться у вигляді кола: найбільша група - це зовнішнє коло, більш дрібні - всередині нього. Навівши курсором на ім'я і прізвище одного з друзів, Ви побачите сині промені, які будуть вести від нього на всі боки. Це зв'язку Ваших друзів з іншими Вашими друзями, імена яких будуть виділені червоним. Це зроблено для того, щоб не заплутатися, особливо, якщо у Вас велика кількість друзів. У дужках поряд з іменами друзів стоять цифри - це кількість Ваших спільних друзів.

Media Browser 6.4-одна з найбільш зручних програм, призначених для скачування контенту з Інтернету. Вона дозволяє Вам знайти та завантажити будь-яке Ваше Відео або аудіофайл з таких популярних сайтів, як ВКонтакті, Facebook, YouTube, MySpace і інших. Крім того, перевагою даної програми є можливість зміни формату викачаних роликів для того, щоб вони без проблем програвалися на Вашому комп'ютері або телефоні.

Media Browser має також одну можливість, яка ніяк не відноситься до функцій закачування відео або аудіо на Ваш комп'ютер. Мова йде про можливість додавати графіті на стіни Ваших друзів, а також тих груп, до яких Ви входите, не відкриваючи сайту Вконтакте. Ви знайдете відповідну іконку в верхній частині Медіа Браузера

VKMusic 4 - безкоштовна програма для скачування музики і відео з контакту, кращий спосіб завантажити музику вконтакте в максимальній якості, як окремими треками, так і альбомами. Програма підійде як меломанові, в пошуках раритетної запису, так і будь-якому користувачеві мережі, охочому скачати музику з контакту. Підтримує пошук і скачування відео з YouTube, Контакту, RuTube, Mail.Ru і інших популярних відеохостіногов.

VKAntiOtmetki 0.1.0 - Якщо напередодні Ви наробили сотню фотографій, і Ваш друг виклав їх ВКонтакте і зазначив Вас на всіх, то вручну підтверджувати кожну позначку буває просто-напросто не хочеться. У цьому суча Ви можете вдатися до програми VKAntiOtmetki, яка допоможе Вам швидко прийняти все позначки на фотографіях цього одного. Те ж стосується і видалення відміток, а також запрошень у друзі.

Вконтакте IM 0.4.1-створена спеціально для того, щоб користувачі цієї соціальної мережі могли спілкуватися між собою набагато швидше і простіше. Ця програма дозволяє Вам не оновлюючи сторінку отримувати оповіщення про те, хто і яке повідомлення Вам відправив і швидко переходити до повідомлень. Те ж стосується практично всіх новин ВКонтакте - заявок на дружбу, запрошень у групи і т.д. За допомогою спеціального спливаючого вікна зі звуковим сигналом програма ВКонтакте IM повідомить Вам про все, що нового сталося на Вашій сторінці.

VkBot (1.5.8) - Функціонал програми величезний - починаючи від скачування видио і музики (пошук і скачування HD відео), обміном друзями, і закінчуючи масовими розсилками повідомлень і поздоровлень, масовими відзначень друзів на відео, фотографії і т.д. Функціонал такий величезний, що в нашому огляді ми викладемо лише основні функції

IPFC Kobra - ще один аналог агента вконтакте, тільки, на мій погляд більш зручний, стабільний і функціональний. Дизайн програми зроблений в стилі Windows Vista.Смотрітся шалено красиво Вбудовані «фішки» типу невидимість, змінити ім'я, пароль, пошту (що іноді буває необхідно зробити, але доводиться довго шукати «як саме»). Думаю хто довго бродить по по прасторам соціальної мережі , таки як Вконтакте знайде це швидко і без програми
Окрім функцій спілкування, перегляду своїх сторінок і сторінок друзів, програма має більше 50-ти своїх дизайнів, збереження історії листування в окремий файл, перегляд віддалився друзів, більше 15-ти «гарячих» статусів (встановлюються в 2 натискання мишки) плюс, звичайно ...

У даній збірці зібралося 13 програм:
1.VKLife 1.9
2.Text To Symbols-s
3.LoviVkontakte v.2.40
4.Агент ВКонтакте 1.2.2
5.GET-STYLES
6.VKSaver
7.Vkontakte Getter
8.Media Browser 6.4
9.VKMusic 4
10.VKAntiOtmetki 0.1.0
11.Вконтакте IM 0.4.1
12.VkBot (1.5.8)
13.IPFC Kobra

Рік випуску: 2011
Розмір архіву: 38Мб
Активація: не потрібний
Мова Інтерфейсу: російська
Платформа: Windows/XP/7/Vista
Категорія: Інтернет | Переглядів: 2925 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Календар
«  Березень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Найчастіше шукають
Black Ops 8 березня привітання linux Mandriva MiniOS full CheMax Internet Button Kristanix Opera usb HDDlife for Notebooks Скачать FileZilla 120% 2.0.1.2033 Alcohol 2.61.583 AIMP Driver Magician artmoney atv 2.2.2.1 live Программы anyreader cd софт daemon Foobar2000. 1.0.3 1942 2011 1-15 K-Lite Codec Pack Full 7.7.0 - Набо 18 серия сезон 16 12 online 2003 Baby's Daddy 2012 Advmaker.ru CocoFood dle 9.6 dle 9.7
Кращі журналюги
Admin
Новин: 563
Коментарів: 6

olegfilimonow
Новин: 374
Коментарів: 0

Sergik
Новин: 206
Коментарів: 0

KozaK
Новин: 171
Коментарів: 0

TOP 10
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Сьогодні були: