E-mail: Пароль: Забули пароль? Особисті повідомлення Реєстрація Вийти
Навігація
Заробіток на сайті
Заробіток в інтернеті з нуля!
Все для uCoz
Новини Limita-NET
Інтернет
Софт
Антивіруси
Portable
Операційні системи
Оформлення
Шпалери
Все для мобільного
Все для Photoshop
Інший софт
Ігри
Фільми, відео
Мультфільми
Музика
Книги
Журнали
Дівчата 18+
Гумор
Відеоблог онлайн
Фильмы и сериалы смотреть онлайн
Інше
Торрент трекер
Кращі файли
1 Windows XP SP3 Standard Edition 10.2010 CD
2 Microsoft office 2010 Aktivator
3 Безпека життєдіяльності.Желібо Є. П., Заверуха Н.М., Зацарний В.В.
4 Скачати Ratio Master 1.9.1 безкоштовно
5 Скачати Game Booster 1.5 безкоштовно
Наша кнопка
Limita-NET - Краще з кращого, в одному місці!
Архів записів
Головна » 2011 » Червень » 5 » Kaspersky CRYSTAL R2 9.1.0.124 Final (2011) РС + Ліки + key + Crack + Serial
18:35
Kaspersky CRYSTAL R2 9.1.0.124 Final (2011) РС + Ліки + key + Crack + Serial
Kaspersky CRYSTAL R2 9.1.0.124 Final (2011) РС + Ліки + key + Crack + Serial
Назва: Kaspersky CRYSTAL R2 9.1.0.124 Final
Розробник: Kaspersky Lab
Рік випуску: 2011
Призначення: Безпека
Розрядність: 32bit +64 bit
ОС: Windows XP / Vista / Windows 7
Версія програми: 9.1.0.124
Мова інтерфейсу: Російський
Пігулка: Є
Розмір: 111.43MB

Опис:
Kaspersky CRYSTAL R2 - це універсальний засіб захисту домашньої мережі від усіх видів інформаційних загроз. Програма забезпечує захист від вірусів і шкідливих програм, невідомих загроз та інтернет-шахрайства, дозволяє контролювати доступ користувачів до комп'ютера та Інтернету, створювати резервні копії даних і зашифровані контейнери для зберігання конфіденційною інформацією, а також керувати безпекою комп'ютерів домашньої мережі з робочого місця адміністратора.
Комплексний захист забезпечується на всіх каналах отримання і передачі інформації. Гнучка настройка кожного компонента захисту дозволяє адаптувати Kaspersky CRYSTAL R2 під потреби конкретного користувача.

До складу Kaspersky CRYSTAL R2 входять наступні функціональні модулі:
# Захист комп'ютера - забезпечує захист комп'ютерів від відомих і нових загроз.
# Резервне копіювання - дозволяє швидко відновити ваші даних у разі їх втрати.
# Шифрування даних - захищає вашу конфіденційну інформацію від несанкціонованого доступу.
# Батьківський контроль - забезпечує захист дітей та підлітків від загроз, пов'язаних з роботою на комп'ютері та в інтернеті.
# Менеджер паролів - забезпечує безпечне зберігання паролів та інших облікових даних, а також конфіденційність у процесі заповнення різних форм авторизації.
# Центр управління - дозволяє дистанційно керувати безпекою комп'ютерів в мережі.
# Додаткові інструменти - використовуються для оптимізації параметрів операційної системи та виконання специфічних завдань по забезпеченню безпеки комп'ютера.
# Віртуальна клавіатура - може бути використана в будь-якому офісному додатку для набору тексту, а також на будь-якому інтернет-ресурсі для набору конфіденційної інформації (логіна, пароля, номеру гаманця і т.д.), щоб уникнути перехоплення конфіденційних даних програмами-шпигунами.

Основні переваги:
# БЛОКУЄ сучасні інтернет-загрози Kaspersky CRYSTAL запобігає небажані вторгнення у ваш цифровий світ і зберігає його кришталево чистим, блокуючи шкідливі програми, небажаний контент і спам.
# ЗАХИЩАЄ ваші особисті дані Віртуальна клавіатура і технології захисту від фішингу запобігають крадіжку конфіденційної інформації, а Менеджер паролів генерує надійні, стійкі до злому паролі і автоматично заповнює потрібні форми на веб-сайтах і в додатках.
# ДОЗВОЛЯЄ управляти захистом домашньої мережі Використовуючи Kaspersky CRYSTAL, ви можете запускати антивірусне сканування, отримувати оновлення, завжди бути в курсі стану захисту домашньої мережі і ефективно управляти її безпекою з одного комп'ютера.
# ЗАБЕЗПЕЧУЄ безпечне зберігання ваших файлів Інструменти резервного копіювання Kaspersky CRYSTAL дозволяють зберегти важливі документи, ваші улюблені фотографії та музичні файли навіть у разі поломки або крадіжки комп'ютера, а шифрування даних забезпечує безпечне зберігання та передачу цінної інформації.
# Оберігати від онлайн-загроз вас і ваших близьких Kaspersky CRYSTAL дозволяє створювати персональні налаштування для доступу до комп'ютера, програмами, інтернету для кожного члена сім'ї, блокувати доступ до сайтів з неприйнятним змістом і контролювати спілкування по електронній пошті, в соціальних мережах і через IM- клієнти (ICQ, MSN та ін.)
# НЕ ВИМАГАЄ спеціальних знань Kaspersky CRYSTAL - це простий і ефективний спосіб захистити вас і ваших близьких від небезпек, що підстерігають в інтернеті; вам не потрібно бути фахівцем, щоб налаштувати всі необхідні інструменти і легко управляти захистом ваших домашніх комп'ютерів.

Основні функції:
Kaspersky CRYSTAL забезпечує недоступний раніше рівень захисту для всієї інформації, яку ви створюєте і зберігайте в цифровому вигляді - документів, фотографій, музичних і відео-файлів, а також персональних даних. За допомогою Kaspersky CRYSTAL ви можете централізовано керувати захистом декількох комп'ютерів у домашній мережі.
# Захист комп'ютера від сучасних інтернет-загроз заснована на самих передових технологіях і включає такі функції, як проактивний захист, мережевий екран, Анти-спам, Анти-фішинг і ін
# Централізоване управління захистом декількох комп'ютерів дозволяє запускати антивірусне сканування і отримувати оновлення, завжди бути в курсі стану захисту домашньої мережі і ефективно управляти її безпекою з одного комп'ютера.
# Створення та збереження надійних паролів здійснюється за допомогою Менеджера паролів, який генерує стійкі до злому паролі і автоматично заповнює потрібні форми на веб-сайтах і в додатках. Тепер ви також можете записати Менеджер паролів на знімний носій і безпечно вводити свої паролі на будь-якому комп'ютері.
# Розширений батьківський контроль захищає ваших близьких від небезпек, що підстерігають в інтернеті, дозволяючи створювати персональні налаштування для доступу до комп'ютера, програмами, інтернету для кожного члена сім'ї, а також блокувати доступ до окремих сайтів з неприйнятним змістом.
# Файловий шредер дозволяє необоротно видаляти документи, щоб запобігти їх відновлення та крадіжку.
# Резервне копіювання і відновлення даних забезпечує збереження цінних даних навіть у разі поломки або крадіжки комп'ютера.
# Шифрування даних посилює захист, забезпечуючи безпечне зберігання та передачу цінної інформації.

Лікування:
1.) Відключити самозахист.
2.) Вивантажити Kaspersk 'ого з пам'яті.
3.) Запустити "Reset PURE-CRYSTAL.bat " і дочекатися закінчення операції.
4.) Активувати пробну версію (30 днів).
5.) Включити самозахист.
Про всяк випадок додав лікування в архів trial reset.rar Пароль: pass Так само додав скін для активації ключем

Kaspersky CRYSTAL R2 9.1.0.124 Final (2011) РС + Ліки + key + Crack + Serial Kaspersky CRYSTAL R2 9.1.0.124 Final (2011) РС + Ліки + key + Crack + Serial

Завантажити Kaspersky CRYSTAL R2 9.1.0.124 Final (2011)
Завантажити з letitbit.net
Категорія: Софт | Переглядів: 967 | Додав: Патріот3000 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Календар
«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Найчастіше шукають
Black Ops 8 березня привітання linux Mandriva MiniOS full CheMax Internet Button Kristanix Opera usb HDDlife for Notebooks Скачать FileZilla 120% 2.0.1.2033 Alcohol 2.61.583 AIMP Driver Magician artmoney atv 2.2.2.1 live Программы anyreader cd софт daemon Foobar2000. 1.0.3 1942 2011 1-15 K-Lite Codec Pack Full 7.7.0 - Набо 18 серия сезон 16 12 online 2003 Baby's Daddy 2012 Advmaker.ru CocoFood dle 9.6 dle 9.7
Кращі журналюги
Admin
Новин: 563
Коментарів: 6

olegfilimonow
Новин: 374
Коментарів: 0

Sergik
Новин: 206
Коментарів: 0

KozaK
Новин: 171
Коментарів: 0

TOP 10
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Сьогодні були: