E-mail: Пароль: Забули пароль? Особисті повідомлення Реєстрація Вийти
Навігація
Заробіток на сайті
Заробіток в інтернеті з нуля!
Все для uCoz
Новини Limita-NET
Інтернет
Софт
Антивіруси
Portable
Операційні системи
Оформлення
Шпалери
Все для мобільного
Все для Photoshop
Інший софт
Ігри
Фільми, відео
Мультфільми
Музика
Книги
Журнали
Дівчата 18+
Гумор
Відеоблог онлайн
Фильмы и сериалы смотреть онлайн
Інше
Торрент трекер
Кращі файли
1 Windows XP SP3 Standard Edition 10.2010 CD
2 Microsoft office 2010 Aktivator
3 Безпека життєдіяльності.Желібо Є. П., Заверуха Н.М., Зацарний В.В.
4 Скачати Ratio Master 1.9.1 безкоштовно
5 Скачати Game Booster 1.5 безкоштовно
Наша кнопка
Limita-NET - Краще з кращого, в одному місці!
Архів записів
Головна » 2011 » Червень » 3 » АВК-5 v.2.10.0 (2010) (Rus / Ukr) + all patches, include patch 2.10.6
22:54
АВК-5 v.2.10.0 (2010) (Rus / Ukr) + all patches, include patch 2.10.6
АВК-5 v.2.10.0 (2010) (Rus / Ukr) + all patches, include patch 2.10.6

З 26 квітня 2010 року розпочала поширюватися нова редакція програми - АВК-5 2.10.0. Ця редакція зазнала численні зміни як у функціоналі, так і в логіці програми.



Нововведення в АВК-5 2.10.0:

v У «Параметри» будівництва введений пункт «Реквізити будови та показники витрат», який об'єднав воєдино колишні пункти «Облікові реквізити будівництва» і «Налаштування» і забезпечив наскрізну передачу даних про будівництво між підсистемами «Кошторисні документи», «Договірна ціна», « Підрядник ».
v У підсистемі «Кошторисні документи» з'явилася можливість випуску нового документа «Титул будови ...» у 3-х його модифікаціях. Підсумкові дані з Зведеного кошторисного розрахунку і Зведення витрат передаються в «Титул будови» автоматично. Вбудовані таблиці і калькулятори дозволяють автоматизувати і введення всієї необхідної для даного документа додаткової інформації.
v Реалізована 2-а черга автоматизованої технології застосування Комплексних Позицій (КП):
* КП можна представляти у вихідному документі або одним рядком-заголовком, або повним складом її позицій.
* КП можна використовувати в підрядники (переносити з договірної ціни, вводити як додаткову позицію); тут же можна уточнювати фактичні витрати ресурсів в позиціях тіла КП, процентовать КП, задаючи її виконаний будівельний об'єм або відсоток виконання.
* Розширено склад можливих типів позицій в тілі КП (розділ, відділ, примітки і т. п.); тепер як КП може бути прийнята навіть вся локальний кошторис.
* Реалізовано копіювання виділеної групи позицій в тілі КП.
* Представлена v У «Інших функціях» надана можливість введення-виведення НДІ Користувача файлом текстового вигляду. Загальна структура файлу описана в документі «Формат НДІ Користувача в текстовому вигляді», представленому в підсистемі «Довідка». Дана можливість відкриває шлях для перетворення електронних таблиць різних прайсів у текстові файли введення даних в НДІ Користувача.
v Поповнення НДІ Користувача передбачено і в підсистемі «Регіони» - через пункт меню «Перенесення Тимчасової НДІ регіону в інформацію користувача НДІ». Мова йде про вводиться через текстовий файл інформації про нові ресурсах, пошукові образи яких відсутні в Стандартній НДІ та НДІ Користувача. Пошукові образи нових ресурсів можуть або бути задані користувачем, або згенеровані програмою автоматично.
Текстовий файл початкових даних для введення в регіон може містити незаповнений Пошукові Образи (ПО) ресурсів, але при цьому обов'язково повинні бути заповнені найменування та одиниці виміру таких ресурсів. У цьому випадку ПО генеруються автоматично і після введення вихідного текстового файлу в регіоні створюється Тимчасова НДІ регіону, яка потім повинна бути перенесена в Користувальницької НДІ.
v У складі вихідних документів локальних кошторисів усіх підсистем з'явилася можливість видачі документа «Позиції локальних кошторисів, у яких змінені тільки найменування норм». У цей документ не входять позиції, у яких змінена і ресурсна частина. У підсистемах «Кошторисні Документи» і «Договірна ціна» еталонними вважаються найменування норм Стандартної НДІ. У підсистемі «Підрядник» - найменування відповідних позицій у «Договірний Ціні» будівництва.
Даний сервіс посилює контроль над можливими зловживаннями при складанні локальних кошторисів та Актів КБ-2в.
v Змінений внутрішній формат представлення ресурсів позиції-роботи, що дозволяє більш коректно і компактно враховувати історію редагування складу та кількості кожного ресурсу, вплив числових параметрів і бібліотечних поправок, по-новому виконувати тестування списку ресурсів позиції.
v Застосування бібліотечних поправок, що впливають на зміну ресурсної частини позиції, тепер не викликає включення даної позиції в вихідний документ «Кошторисні норми зі зміненою ресурсної частиною».
v Реалізовано зміна в «Методичних рекомендаціях щодо визначення вартості і трудомісткості робіт з перевезення будівельних вантажів ...» у частині визначення витрат на заміну пневматичних шин - введені вбудовані таблиці-калькулятори для розрахунку восьми нових коефіцієнтів, що враховують умови експлуатації шин автомобіля.
v У позиції-роботі можна видаляти не тільки один, а й групу ресурсів.
v В усіх підсистемах стало можливим «заморожувати-розморожувати» всі допоміжні рядка (рядки-числові параметри, розділи, відділи, примітки).
v У підсистемах «Кошторисні документи» та «Договірна ціна» з позиції-роботи можуть бути виділені в самостійні позиції локального кошторису зазначені користувачем матеріали. Кількості у таких позиціях рівні відповідним витрат цих матеріалів у складі позиції-роботи.
v У підсистемі «Підрядник» зазначені користувачем матеріали з позиції-роботи можуть бути виділені в самостійні позиції Акту КБ-2в. За замовчуванням, процентуемие кількості в таких позиціях - нульові, а загальні кількості рівні фактичних витрат цих матеріалів в позиції-роботі (визначаються згідно з виробничим нормам витрати). Користувач вирішує, з якими кількостями процентовать ці виділені позиції. Таке виділення окремих матеріалів у поточному звітному періоді рівносильно їх тимчасовому заморожуванню, незапроцентованние кількості матеріалів перейдуть на наступний звітний період в якості самостійних позицій локального кошторису.
v Запроваджено збірка ОД 29 (обслуговуючі процеси). Для цього внесені зміни до подання списку ресурсів - введені нові спеціальні ресурси, внесені зміни у Відомості Ресурсів локального кошторису та будівництва, змінені екрани розрахунку зарплати при редагуванні ціни ресурсу.
v У «Настройці інтерфейсу» кнопка «Налаштування відображення таблиць» дозволяє реалізувати повне управління квітами таблиць в АВК-5.
v У документах «Договірна Ціна» і «Акт КБ-2в» розрахунок всіх Інших витрат проводиться і видається на друк з точністю до 1 коп. Це полегшує управління підсумкової вартістю даних документів.
v Для всіх підсистем у складі Інших витрат, що відносяться до будівельних, монтажних, гірничих робіт і пусконаладке можна задавати в явному вигляді їх трудомісткість.
v Внесено деякі уточнення до видаються на друк розрахунки прибутку та адміністративних витрат для ситуації, коли об'єкти будівництва мають різні табличні показники (відповідні пункти Зміни № 6 ДБН Д.1.1-2000 реалізовані більш точно).
v У складі вихідних документів Зведеного кошторисного розрахунку видається і «Розрахунок кошторисної вартості державної експертизи». Звертається увагу користувачів, що вартість повторної експертизи проектно-кошторисної документації в складі кошторисної вартості державної експертизи може бути врахована відповідним збільшенням параметра ІНП123, до редагування якого є доступ в даній витраті 12-ї глави.
v При випуску Акта КБ-2в можна задати (кнопка «Вартість робіт, виконаних раніше) інформацію для Довідки КБ-3 про вартість робіт, виконаних з початку будівництва до поточного звітного періоду. У наступних звітних періодах цей реквізит не задається, він буде підраховуватися автоматично.
v При випуску Довідки КБ-3 можна задати (кнопка «Введення додаткових даних») інформацію про вартість інших витрат з початку будівництва до поточного звітного періоду. Тут же задається вартість змонтованого обладнання, придбаного замовником у поточному періоді. Накопичення цієї інформації з початку року і з початку будівництва буде здійснюватися автоматично. Документ видається в альбомному та книжковому форматі.
* Нормативна база поповнена новими збірками норм.
* Змінено середньомісячна заробітна плата для тарифних сіток № 5, 6, 7, 8, 9, 10 для будівництва об'єктів вугільної промисловості станом на 1 жовтня 2009 року.

Рік виходу: 2010
Версія: 2.10.0 (patch to 2.10.6)
Розробник: "НВФ " АВК Созидатель "
Мова інтерфейсу: Російська, Українська
Пігулка: Присутній (Keygen)
Розмір AVK-5 2.10.0.iso: 608.32 Mb
Розмір patch 2.10.6.rar: 51.22 Mb

Завантажити АВК-5 v.2.10.0 (2010) (Rus / Ukr) + all patches, include patch 2.10.6


AVK-5 2.10.0.iso


LetItBit.net: Завантажити

patch 2.10.6.rar


LetItBit.net: Завантажити
Категорія: Софт | Переглядів: 2354 | Додав: Патріот3000 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Календар
«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Найчастіше шукають
Black Ops 8 березня привітання linux Mandriva MiniOS full CheMax Internet Button Kristanix Opera usb HDDlife for Notebooks Скачать FileZilla 120% 2.0.1.2033 Alcohol 2.61.583 AIMP Driver Magician artmoney atv 2.2.2.1 live Программы anyreader cd софт daemon Foobar2000. 1.0.3 1942 2011 1-15 K-Lite Codec Pack Full 7.7.0 - Набо 18 серия сезон 16 12 online 2003 Baby's Daddy 2012 Advmaker.ru CocoFood dle 9.6 dle 9.7
Кращі журналюги
Admin
Новин: 563
Коментарів: 6

olegfilimonow
Новин: 374
Коментарів: 0

Sergik
Новин: 206
Коментарів: 0

KozaK
Новин: 171
Коментарів: 0

TOP 10
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Сьогодні були: