E-mail: Пароль: Забули пароль? Особисті повідомлення Реєстрація Вийти
Навігація
Заробіток на сайті
Заробіток в інтернеті з нуля!
Все для uCoz
Новини Limita-NET
Інтернет
Софт
Антивіруси
Portable
Операційні системи
Оформлення
Шпалери
Все для мобільного
Все для Photoshop
Інший софт
Ігри
Фільми, відео
Мультфільми
Музика
Книги
Журнали
Дівчата 18+
Гумор
Відеоблог онлайн
Фильмы и сериалы смотреть онлайн
Інше
Торрент трекер
Кращі файли
1 Windows XP SP3 Standard Edition 10.2010 CD
2 Microsoft office 2010 Aktivator
3 Безпека життєдіяльності.Желібо Є. П., Заверуха Н.М., Зацарний В.В.
4 Скачати Ratio Master 1.9.1 безкоштовно
5 Скачати Game Booster 1.5 безкоштовно
Наша кнопка
Limita-NET - Краще з кращого, в одному місці!
Архів записів
Головна » 2011 » Червень » 18 » Zoner Photo Studio 13.0.1.7 Professional
23:10
Zoner Photo Studio 13.0.1.7 Professional
Zoner Photo Studio 13.0.1.7 Professional
Zoner PhotoStudio - програма, що представляє собою повний комплект інструментів, які можуть стати в нагоді власникові цифрової фотокамери для зберігання і редагування знятих матеріалів. Однією з можливостей програми є витяг зі знімків даних про місцезнаходження фотографа під час здійснення зйомки і співвідношення цих даних з картографічними програмами (наприклад, Google Maps або Google Earth). Іншими словами, при використанні відповідної камери, згодом користувач на віртуальній карті може знайти те місце, де відбувався знімок, - компанія стверджує, що це унікальна особливість продукту.

Можливості програми Zoner Photo Studio:

Підтримка GPS:
Навігаційні GPS пристрої стають звичайним елементом повсякденного життя. Тому в програмі Zoner Photo Studio знову доповнено підтримка привласнення географічних координат фотографіям з автоматичним зв'язком з відомими GPS пристроями і наступним відображенням на on-line і off-line картах. Фотографії, доповнені точною локалізацією, отримують чергові переваги, які оцінять не тільки туристи, але і співробітники компаній і організацій, що працюють з фотоапаратами в польових умовах.

Web Galerie:
Існує безліч спеціальних програм для створення веб-галерей HTML, проте Zoner Photo Studio включає в себе цю функцію в базисній ціні версій Home і Professional. Ви можете дуже легко створити галерею HTML, використовуючи наочного майстра з автоматичним генеруванням, згідно заздалегідь підготовленим шаблонах. Вам не потрібно володіти ніякою інформацією про програмні коди сайтів але, незважаючи на це, Ви зможете швидко і граючи створити добре розроблений сайт з Вашими фотографіями. На створений комплект HTML фотографій можна відразу ж подивитися в інтернет-браузері, зберегти його на диску або безпосередньо записати на необхідну адресу через FTP.

Пакетні операції:
Zoner Photo Studio - це дуже сильний інструмент для пакетної обробки фотографій і повторних дій. Здатність програми обробляти фотографії по групах оцінить кожен користувач, який обробляє велику кількість фотографій. Нічний кошмар - обробити, наприклад, 500 фотографій, зроблених під час відпустки, перетворюється на дріб'язкова справа.

Цифрова фотографія без бар'єрів:
Zoner Photo Studio - це інструмент, який безпечно проведе користувача через всі етапи процесу управління і обробки цифрової фотографії: отримання, правка, архівація та публікація. Універсальне рішення «все в одному» надає користувачеві винятковий комфорт під час роботи без необхідності постійно переходити з однієї програми в іншу.

Отримання зображень:
Підтримка всіх типів цифрових фотоапаратів (USB Mass Storage і Canon), сканування через інтерфейс TWAIN, скачування зображень з сайтів, розширений захоплення екрану і передача даних з буфера обміну. Конвертування («виклик») формату Canon RAW (CRW).
Професійний фотографічний стилізований інструмент

Все для поліпшення фотографій та усунення графічних дефектів:
правка експозиції за допомогою рівнів і кривих, правка квітів, різкості, прояснення тіней, видалення ефекту «червоних очей», редукція шуму і хроматичні дефекти, корекція бочкоподібності і перспективи, вирівнювання горизонту і ліній, що сходяться, інструменти для ретушування - штемпель клонування, праску, кисть і заливка, поворот і обріз, пакетні операції з фотографіями.
Чаклування над зображеннями

Ефективна правка фотографій:
переклад у відтінки сірого, колірні ефекти, вибух, живопис олією, стара фотографія, додавання зерна, малюнок, хвилі та інші. Рамки, конверти, м'які тіні, прозорі краю та інші. Управління цифровим архівом

Назва: Zoner Photo Studio Professional
Розробник: www.zoner.com
Рік випуску: 2011
Версія: 13.0.1.7
Платформа: Windows XP/Vista/7
Мова інтерфейсу: English
Ліки: присутній
Розмір: 88.49 Mb

Завантажити Zoner Photo Studio 13.0.1.7 Professional
Категорія: Софт | Переглядів: 889 | Додав: Патріот3000 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Календар
«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Найчастіше шукають
Black Ops 8 березня привітання linux Mandriva MiniOS full CheMax Internet Button Kristanix Opera usb HDDlife for Notebooks Скачать FileZilla 120% 2.0.1.2033 Alcohol 2.61.583 AIMP Driver Magician artmoney atv 2.2.2.1 live Программы anyreader cd софт daemon Foobar2000. 1.0.3 1942 2011 1-15 K-Lite Codec Pack Full 7.7.0 - Набо 18 серия сезон 16 12 online 2003 Baby's Daddy 2012 Advmaker.ru CocoFood dle 9.6 dle 9.7
Кращі журналюги
Admin
Новин: 563
Коментарів: 6

olegfilimonow
Новин: 374
Коментарів: 0

Sergik
Новин: 206
Коментарів: 0

KozaK
Новин: 171
Коментарів: 0

TOP 10
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Сьогодні були: