E-mail: Пароль: Забули пароль? Особисті повідомлення Реєстрація Вийти
Навігація
Заробіток на сайті
Заробіток в інтернеті з нуля!
Все для uCoz
Новини Limita-NET
Інтернет
Софт
Антивіруси
Portable
Операційні системи
Оформлення
Шпалери
Все для мобільного
Все для Photoshop
Інший софт
Ігри
Фільми, відео
Мультфільми
Музика
Книги
Журнали
Дівчата 18+
Гумор
Відеоблог онлайн
Фильмы и сериалы смотреть онлайн
Інше
Торрент трекер
Кращі файли
1 Windows XP SP3 Standard Edition 10.2010 CD
2 Microsoft office 2010 Aktivator
3 Безпека життєдіяльності.Желібо Є. П., Заверуха Н.М., Зацарний В.В.
4 Скачати Ratio Master 1.9.1 безкоштовно
5 Скачати Game Booster 1.5 безкоштовно
Наша кнопка
Limita-NET - Краще з кращого, в одному місці!
Архів записів
Головна » 2012 » Лютий » 9 » Тости з днем народження / Тосты с днем рождения
17:08
Тости з днем народження / Тосты с днем рождения

Дорогий тато! Ти все життя працював на благо сім'ї, передавав нам свій досвід, знання; навчав бути добрими і справедливими, не опускати руки, коли зустрічаєшся з невдачами. Твоя життєва філософія гранично проста, але й одночасно мудра: "не відвертається від людей, допомагай, і тоді люди теж не відвернуться від тебе". Тобі відома краще, ніж будь-кому б то не було народна мудрість: "Життя прожити - не поле перейти". 
Я бажаю тобі в день твого народження здоров'я, невичерпної оптимізму. За тебе, тато!

***

Колись бог виділив людині для життя п'ять років, а коні, собаці, мавпу і всім іншим тваринам - за п'ятдесят років. Обиделся людина, але так вирішив бог ... відправився чоловік до тварин з тим, щоб вони подарували частину свого життя йому. Ось так і вийшло, що двадцять п'ять років людина живе як людина, наступні двадцять п'ять років оре як кінь, потім живе як собака, ну а наступні двадцять п'ять років над ним сміються, як над мавпою.
Так вип'ємо ж за те, щоб (ім'я) прожив як мінімум ще сто років як людина! З днем народження тебе, дорогий!

***

Я хочу побажати своєму другу на день народження здоров'я марафонці, розуму академіка і багатства Білла Гейтса. Все інше у (ім'я) є: прекрасні батьки і надійні друзі. За тебе, (ім'я)! За нашу дружбу!

***

Дорога сестра, я вітаю тебе з чудовим днем, коли все з захопленням дивляться на тебе. Ти купається в променях щастя і веселощів. ... Іскриться шампанське ... в твою честь промовляють тости друзі та подруги. ... Нехай це чарівне стан свята буде з тобою завжди. Здоров'я тобі, успіхів і виконання бажань! За тебе, сестра! З днем народження!

***

"Рости великий!" - Бажали в дитинстві. Тепер, мабуть, буде доречно побажати: "Продовжуй рости над собою!"
З днем народження тебе!

***

В одній пісні співається: "День народження - сумне свято ..."
Бажаю тобі, щоб це свято завжди для тебе залишався для тебе веселим! Особливо, коли ти побачиш, скільки друзів зібралися тебе привітати!

***

У цей день бажаю тільки одного: щоб ти ніколи не припиняв ... молодеть!
Будь завжди молодий, щасливий, натхнення! Нехай удача супроводжує тебе во всем! Поздравляю!

***

Не варто засмучуватися, що ти стала на один рік старше. Якщо поглянути з іншого боку, ти стала на один рік красивее, привабливіший та розумніше! А на цьому шляху не можна зупинятися. Вітаю тебе!

***

Сьогодні всі вітають тебе, а я хочу подякувати твоїх батьків! Будь ним таким же гарним сином, який ти друг і сім'янин - вони цього заслужили! Залишайся завжди таким же добрим і життєрадісні! Поздоровляю!

***

У далекому ауле жив старий аксакал. І ось одного разу він вирішив відійти в інший світ. Але раптом піднявся сильний вітер і приніс откуда-то газету. І тут погляд аксакала натрапив на замітку, що розповідає про те, що в сусідньому ауле живе інший аксакал, якому виповнилося 120 років, і що він себе ще прекрасно почуває. Стало прикро нашому аксакалу, і він сказав:
- Я проживу більше нього, адже мені тільки 119 років.
Так піднімемо келихи за те, щоб пошта до іменинникові завжди приходила вчасно.

***

Колись давним давно зібрав цар звірів (за сумісництвом - лев) своїх підданих (вони ж звірі), мовляв:
- Розумні направо, красиві наліво ...
Коли всі розійшлися по місцях, одна мавпа залишилася посередині.
- Ти чого стоїш?
- А мені що - розірватися?!
Так вип'ємо ж за іменинниці, що сиділа на чолі столу (якраз посередині), але на відміну від мавпи заслужено.

***

На вшанування Уінстона Черчиль з нагоди його 80-річчя один фоторепортер звернувся до нього із запитанням:
- Я сподіваюся, пан Черчілль, що мені буде дозволено і в день сторіччя сфотографувати Вас?
- У такому випадку, - відповів Черчиль, - вам доведеться двадцять років ретельно піклуватися про своє здоров'я.
Можу сказати ювіляру, що я готовий тридцять років піклуватися про своє здоров'я, щоб мати можливість привітати Вас в день Вашого століття!

***

"Життя прожити - не поле перейти" - говорить народна мудрість. Я думаю, дорогою тато, тобі це відомо краще, ніж будь-кому б то не було. Ти все життя працював на благо сім'ї, передавав нам свій досвід, знання; навчав бути добрими і справедливими, і не опускати руки, коли зустрічаєшся з невдачами. Твоя життєва філософія гранично проста, але й одночасно дуже мудра: "Не відверталися ся від людей, допомагай, і тоді люди теж не відвернуться від тебе".
Я бажаю тобі в день твого народження здоров'я, невичерпної оптимізму, щоб кожен день приносив тобі тільки радість! За тебе, тато!

***

"Доля укладена в характері", - говориться в прислів'ї. Я хочу побажати тобі, мій дорогий онук, щоб ти постійно працював над собою і був самим витриманим, цілеспрямованим, а ще - любив мудрість. Як сказав древньоримський філософ Сенека: "Люби мудрість - і ця любов допоможе пройти через всі випробування!"
За тебе, мій дорогий, онук! З днем народження!

***

Дорогая мамочка, я вітаю тебе з чудовим святом - днем народження ... І хочу, щоб увесь світ сьогодні радів разом зі мною. Тебе поважають колеги по роботі, люблять сусіди, а я тебе - обожаю, моя дорога матуся. Я бажаю тобі:
Щастя на тисячу років,
Радості ... Життя без бід,
Щоб здоров'я служило,
Щоб сонце тебе світило.
З днем народження, дорогая мама!

***

Античний мудрець радив одружитися. Він говорив: "Якщо пощастить - станеш щасливим, не пощастить - філософом ...". Мені пощастило, філософом я не став, а от щастя у мене є, завдяки моїй коханій дружині, яка підтримує мене і надихає. А що чоловікові ще треба?!
Дорога, я хочу побажати тобі вічної краси. Для тебе це буде неважко, бо, скажу гостям по секрету, ти дружна з богинею кохання Афродітою. А краса жінки - це половина її здоров'я. Я бажаю тобі другої половини, і ти будеш безсмертна. Дякую тобі за твою доброту. Жити поруч з тобою - це прекрасно. Так що, Спинись, мить ... З днем народження, дорога!

***

Вітаємо з Днем Народження! Бажаємо щастя, здоров'я, хліба, солі, цукру, сірників, мила, шампанського!

***

У першій частині тоста я роз'яснив, що мені подобається в N. Всяке оценочное судження передбачає вибір комплексу критеріїв оцінки і об'єднання їх в загальному судженні. Якщо в якості критеріїв взяти духовність, життєрадісність, енергію, одержимість, іншими словами, все, від чого вино життя б'є ключем, то всього цього в N. навалом, і я схиляюся перед ним. У другій частині тоста я висловлюю свої почуття в поетичній формі. N. - Квітка чарівні, милий; келих ігристого шампанського, локальний вихор життєвої сили і незвичайний аспект прекрасного. За героїню свята! Ура!

***

Дорогий імениннику! В день твого народження від усього серця бажаємо, щоб зелений "мерседес" твоєму житті легко і щасливо віз тебе по життю, долаючи всі перешкоди і труднощі, щоб дорога йшла по квітучому саду і щоб поруч були всі ті, у кого ти бракує. За твоє благополуччя і успіх!

***

Мені здалося, чи у тебе свято? Це важко зрозуміти з першого погляду, тому що у тебе завжди святковий настрій. Бажаю тобі залишатися таким же веселим, радісним і доброзичливим! Поздоровляю!

Категорія: Новини Limita-NET | Переглядів: 1722 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Календар
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
Найчастіше шукають
Black Ops 8 березня привітання linux Mandriva MiniOS full CheMax Internet Button Kristanix Opera usb HDDlife for Notebooks Скачать FileZilla 120% 2.0.1.2033 Alcohol 2.61.583 AIMP Driver Magician artmoney atv 2.2.2.1 live Программы anyreader cd софт daemon Foobar2000. 1.0.3 1942 2011 1-15 K-Lite Codec Pack Full 7.7.0 - Набо 18 серия сезон 16 12 online 2003 Baby's Daddy 2012 Advmaker.ru CocoFood dle 9.6 dle 9.7
Кращі журналюги
Admin
Новин: 563
Коментарів: 6

olegfilimonow
Новин: 374
Коментарів: 0

Sergik
Новин: 206
Коментарів: 0

KozaK
Новин: 171
Коментарів: 0

TOP 10
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Сьогодні були: