E-mail: Пароль: Забули пароль? Особисті повідомлення Реєстрація Вийти
Навігація
Заробіток на сайті
Заробіток в інтернеті з нуля!
Все для uCoz
Новини Limita-NET
Інтернет
Софт
Антивіруси
Portable
Операційні системи
Оформлення
Шпалери
Все для мобільного
Все для Photoshop
Інший софт
Ігри
Фільми, відео
Мультфільми
Музика
Книги
Журнали
Дівчата 18+
Гумор
Відеоблог онлайн
Фильмы и сериалы смотреть онлайн
Інше
Торрент трекер
Кращі файли
1 Windows XP SP3 Standard Edition 10.2010 CD
2 Microsoft office 2010 Aktivator
3 Безпека життєдіяльності.Желібо Є. П., Заверуха Н.М., Зацарний В.В.
4 Скачати Ratio Master 1.9.1 безкоштовно
5 Скачати Game Booster 1.5 безкоштовно
Наша кнопка
Limita-NET - Краще з кращого, в одному місці!
Архів записів
Головна » Торрент трекер


Назва: Ти і я
Оригінальна назва: Ти і я
Рік виходу: 2010
Країна: США / Росія, Angels Kiss / Ramco Films
Жанр: мелодрама, комеді
Режисер: Роланд Жоффе
У ролях: Антон Єльчин, Міша Бартон, Шантель Ван Сантен, Олеся Судзиловська, Олександр Белоногов, Олександр Семчев, Юлія Волкова, Олена Катіна, Григорій Ліваків, Трой МакКаббін

Сюжет фільму: Головна героїня фільму - шістнадцятирічна американка Джейн Соер - нещодавно переїхала до Москви і «закохалася» у групу Тату. На грунті музичних пристрастей героїня знайомиться в чаті з російської ровесницею Ланою Старкова, і вони разом вирушають на концерт. 
Коментарі (0) | Переглядів: 797 | Додав: Admin | Дата: 07.02.2011

Інформація про фільм 

Назва: National Geographic: Дика природа Росії. Кавказькі гори
Оригінальна назва: National Geographic: Wild Russia. The Great Divide
Рік виходу: 2009
Жанр: Документальний, науково-популярний
Режисер: Тобіас Менло, Іво Неренберг

Про фільм: Здійсніть унікальну подорож в найвіддаленіші та незвідані куточки Росії, що вражають багатством дикої природи, де можна побувати в вогнедишних кратерах вулканів і в льодових пустелях, зустріти білого ведмедя і амурського тигра. Тягнучись на 11 часових поясів і розташувавшись на території двох континентів, від центру Європи до Тихого океану, ця величезна країна вражає своїм розмахом і недоторканими природними багатствами, які в їхній первозданній красі таять неосяжні простори Російські, що розкинулися далеко від шумних і тісних мегаполісів - Москви і Санкт-Петербурга. Отримавши унікальну можливість вперше показати Дику природу Росії в усьому її різноманітті, ми зробимо кіноподорож зі сходу на захід, через гори, пустелі, вулкани, озера, і арктичні льоди. Наш надзвичайний шести серійний документальний фільм, знятий з використанням найсучаснішої кінематографічної техніки, яскраво і барвисто розповість про унікальні природні багатства і заповідниках цієї величезної країни.

Коментарі (0) | Переглядів: 1292 | Додав: Admin | Дата: 05.02.2011


Рік випуску: 2009
Жанр: Action
Розробник: THQ Vogster Entertainment
Видавництво: THQ Vogster Entertainment
Пігулка: Не потрібний

Платформа: PC

Опис: CrimeCraft - це багатокористувацький шутер від третьої особи, що поєднує в собі динамічні перестрілки, з розвитком персонажа і взаємодія з іншими гравцями, притаманне сучасним онлайн-ігор. У грі присутні як бої між гравцями, так і битви з ботами та виконання завдань.

Даний реліз включає останню версію гри з серпневим оновленням (після установки вам не прийдеться скачувати великих оновлень). У серпневому оновлення в CrimeCraft було додано більше десяти видів нової зброї, кілька нових умінь, значно перероблений баланс існуючих здібностей і зброї. Також більше сотні помилок багів і внесено багато змін, що поліпшують гру.
Коментарі (0) | Переглядів: 758 | Додав: Admin | Дата: 04.02.2011

Рік випуску: 2010 

Жанр: Adventure
Розробник: Telltale Games
Видавництво: Telltale Games
Пігулка: Ушита
Платформа: PC

Опис: Події в Back to the Future: The Game розгорнуться через півроку після подій, описаних в третій частині фільму "Назад у майбутнє". Марті залишився зовсім один, без свого кращого друга Дока Брауна. І тут, звідки не візьмись, раптом з'являється абсолютно порожній автомобіль De Lorean, який використовувався героями фільму для подорожей у часі. З'ясовується, що Док знову примудрився застрягти чи то в майбутньому, чи то в минулому.
Коментарі (0) | Переглядів: 820 | Додав: Admin | Дата: 04.02.2011

Жанр: Action / 3D / 3rd Person

Розробник: Luxoflux
Дата виходу: 23 червня 2009
Мова інтерфейсу: російська
Multiplayer: Є
Ліки: Є

Опис:
Як останнім часом поширене полем битви - знову стає земля. Люди не здатні протистояти гігантськими роботами Десептіконам і на допомогу приходять Автоботи, які стоять на варті добра і всіма силами намагаються уберегти людство від нової напасті. У грі Transformers: Revenge of the Fallen Ви побачите і вступите в захоплюючі битви в різних куточках планети. Скачайте гру, і тільки від Вашої кровожерливості буде залежати за кого грати - за безжальних Десептиконів або ж за рятівників Автоботів.
Коментарі (0) | Переглядів: 1554 | Додав: Admin | Дата: 04.02.2011

Жанр: Simulator (Submarine), 3D

Розробник: Ubisoft Romania
Дата виходу: 4 березня 2010
Мова інтерфейсу: російська
Мова озвучення: російська
Multiplayer: Є
Пігулка: Ушита
Опис:
У продовженні знаменитого серіалу Silent Hunter ви зможете приміряти на себе форму командира німецької субмарини і відправиться в Атлантику і Середземне море на війну з силами флоту Союзників. Вас чекають воістину кінематографічні битви посеред безкраїх морських просторів. Відтепер вороги не будуть для вас бездумним м'ясом, дія всіх кораблів (будь-то транспортні судна або конвой) будуть постійно коректуватися з урахуванням вашої тактики і дій, а результат кожного рейду (стратегія його проведення) позначиться на розвитку всієї кампанії загалом. Новий інтерфейс, що має опції як для новачків, так і для ветеранів, можливість апгрейда підводного човна, неймовірна деталізація графіки і атмосфера гри, які виведуть серіал на досі небачений рівень реалізму. Для того, щоб ви відчули себе істинним капітаном, гра дозволяє вам переміщатися по відсіках підводного човна (вид від першої особи), розмовляти з екіпажем, віддавати команди, а коли лунає сигнал тривоги, зайняти своє місце на капітанському містку. Тепер вся команда - не набір безликих підлеглих, а справжні люди зі своїми переживаннями і страхами. Тільки вашу увагу до кожного окремо і відносин усередині колективу дозволить вивести бойовий дух екіпажу на потрібний рівень та змусити працювати підводний машину війни без збоїв.

Тільки сміливим підкоряються моря!
Коментарі (0) | Переглядів: 928 | Додав: Admin | Дата: 04.02.2011

Рік випуску: 2011 
Жанр: Action (Shooter / Survival horror) / 3D / 3rd Person
Розробник: Visceral Games
Видавництво: Electronic Arts
Платформа: PC

Опис: Головний герой гри - Айзек Кларк, що врятувався з планетарного космічного корабля USG «Ішимура». Дія другої частини гри розгортається через три роки після закінчення сюжету першої, на щільно населеній космічної станції, що носить назву «Самоплив» (англ. Sprawl), яка розташована на супутнику Сатурна - Титані. Психічний розлад, викликане артефактом, нікуди не поділося і продовжує впливати на Айзека. Церкви Юнітологіі і уряду як і раніше відведено значне місце в сюжетної лінії. Гра починається в лікарні, що знаходиться на борту «самопливом». Кларк стає свідком кошмару, створеного інфекцією некроморфов, і все починається знову ...
Коментарі (0) | Переглядів: 950 | Додав: Admin | Дата: 04.02.2011


Рік випуску: 2010
Жанр: Arcade / Racing (Cars) / 3D
Розробник: Criterion Games
Видавництво: Electronic Arts
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: Російський (RUS), Англійська (ENG), ...
Мова озвучення: Російський (RUS), Англійська (ENG), ...
Пігулка: Присутній


Опис:
Need for Speed Hot Pursuit розробляється студією Criterion Games, творцями завоювала загальне визнання гоночної серії Burnout. Визнані новатори знову змінюють основи жанру і представляють проект, який об'єднує гравців і пропонує їм не тільки змагатися один з одним в Інтернеті, але й виконувати завдання своїх друзів. Основою "Need for Speed Hot Pursuit" служить комплекс мережевих режимів, об'єднаний системою Need for Speed Autolog, яка дозволяє гравцям легко спілкуватися, змагатися один з одним і порівнювати свої досягнення. Екзотичні машини і захоплення гонитви - все це Need for Speed Hot Pursuit.
Коментарі (0) | Переглядів: 1142 | Додав: Admin | Дата: 04.02.2011

Назва: Інтерни 

Рік виходу: 2010
Жанр: Комедії
Режисер: Максим Пежемский
У ролях: Іван Охлобистін, Вадим Демчог, Світлана Каминіна, Олександр Ільїн мол., Христина Асмус, Ілля Глинники, Дмитро Шаракоіс

Сюжет: Головні герої серіалу-чотири інтерна.Оні весь час потрапляють в ідіотські ситуації, а їхній керівник доктор Биков (Охлобистін) із задоволенням за цим наблюдает.Доводіть інтернів до білого коліна допомагає один Бикова доктор Купітман і заважає головлікар лікарні Анастасія Кісегач.Почті всі сюжети взято з реального лікарської практікі.Роль доктора, який крім своєї волі стає керівником лікарської практики у чотирьох телепнів-інтернів, грає Іван Охлобистін.Священнік, актор і сценаріст.Учілся у ВДІКу, працював режисером на "Мосфільмі", займався журналістикою, політичним піаром . Зіграв понад 30 ролей, написав 20 сценаріев.Закончіл семінарію.В 2001 отець Іоанн був посвячений у сан священніка.Воспітивает шістьох детей.В ситкомі знімається вперше.
Коментарі (0) | Переглядів: 1052 | Додав: Admin | Дата: 03.02.2011

Режисер: Олена Ніколаєва

Жанр: мелодрама

У ролях: Олександр Домогаров, Марія Порошина, Олександр Петренко, Альона Хмельницька, Валерій Гаркалін

Країна: Росія

Рік: 2008


Про фільм

Двоє льотчиків, Гліб та Іван, прилітають зустрічати Новий рік до курортного містечка. Гліб - зі своєю подругою Сонею, а Іван просто за компанію. Гліб і Соня хочуть бути разом, але для цього йому потрібно буде прийняти важке рішення - піти від дружини і сина.

Необхідність екстреного вильоту перериває їхній відпочинок. Гліб та Іван з командою відправляються на складне завдання у важкопрохідній гірській місцевості, куди потрібно терміново доставити продукти та медикаменти. Надзвичайна ситуація на борту, ускладнена поганими погодними умовами, призводить до катастрофи. Завдання виконано, і Гліб, будучи командиром екіпажу, перш за все рятує людей з несправного літака. Вони з Іваном залишаються на борту, намагаючись з останніх сил врятувати некеровану машину.

Колеги, друзі та сім'ї впевнені: льотчики загинули. А в цей час попереду у пілотів довгий шлях додому, Іван сильно обгорів, Гліб не може кинути друга і тягне його на собі. І тільки Соня вірить у повернення коханого.
Коментарі (0) | Переглядів: 1840 | Додав: Admin | Дата: 03.02.2011
« 1 2 3 4 »

Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Найчастіше шукають
Black Ops 8 березня привітання linux Mandriva MiniOS full CheMax Internet Button Kristanix Opera usb HDDlife for Notebooks Скачать FileZilla 120% 2.0.1.2033 Alcohol 2.61.583 AIMP Driver Magician artmoney atv 2.2.2.1 live Программы anyreader cd софт daemon Foobar2000. 1.0.3 1942 2011 1-15 K-Lite Codec Pack Full 7.7.0 - Набо 18 серия сезон 16 12 online 2003 Baby's Daddy 2012 Advmaker.ru CocoFood dle 9.6 dle 9.7
Кращі журналюги
Admin
Новин: 563
Коментарів: 6

olegfilimonow
Новин: 374
Коментарів: 0

Sergik
Новин: 206
Коментарів: 0

KozaK
Новин: 171
Коментарів: 0

TOP 10
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Сьогодні були: