E-mail: Пароль: Забули пароль? Особисті повідомлення Реєстрація Вийти
Навігація
Заробіток на сайті
Заробіток в інтернеті з нуля!
Все для uCoz
Новини Limita-NET
Інтернет
Софт
Антивіруси
Portable
Операційні системи
Оформлення
Шпалери
Все для мобільного
Все для Photoshop
Інший софт
Ігри
Фільми, відео
Мультфільми
Музика
Книги
Журнали
Дівчата 18+
Гумор
Відеоблог онлайн
Фильмы и сериалы смотреть онлайн
Інше
Торрент трекер
Кращі файли
1 Windows XP SP3 Standard Edition 10.2010 CD
2 Microsoft office 2010 Aktivator
3 Безпека життєдіяльності.Желібо Є. П., Заверуха Н.М., Зацарний В.В.
4 Скачати Ratio Master 1.9.1 безкоштовно
5 Скачати Game Booster 1.5 безкоштовно
Наша кнопка
Limita-NET - Краще з кращого, в одному місці!
Архів записів
Головна » 2012 » Лютий » 13 » Самостійна розкрутка сайту. Частина 2. П'ять способів
02:05
Самостійна розкрутка сайту. Частина 2. П'ять способів

Попередній пост як би готував нас до майбутньої розкручування свого інтернет-проекту, а цей конкретно розповість, що ж все-таки робити, чим же розкрутити свій сайт?

Я розумію, що кожен новачок в цій справі інвестує гроші в проект на свій страх і ризик. Навіть, якщо вони малі, все одно не приємно, тому що ти просто втратив гроші, та ще й час. Так що, почнемо з безкоштовної розкрутки.

Дійсно, безкоштовним способом дуже складно розкрутити сайт, але це можливо. Однак скажу відразу, що доведеться витратити величезну кількість часу. Почнемо ...

Каталоги - якщо прогнати свій ресурс по каталогам, то можна отримати траст. Так, багато хто вже не вірять в ці каталоги, але вони все-таки ще існують. Може бути, траст ви вже за допомогою каталогів не підійміть, але принаймні, можна повністю проіндексувати свій сайт, а це погодьтеся відноситься більше до плюса, ніж до мінуса. Загалом, як тільки створили сайт, трохи заповнили його інформацією, проженіть його по каталогах. Я хочу відзначити дещо, а саме програму AllSubmitter. Вона хоч трохи, але допоможе вам з цими речами. Тут є декілька баз, які можна вдало використовувати. Але краще, якщо бази створюються вручну, на вибір вебмастера. Кажуть, що програму досить складно знайти (в сенсі, безкоштовний варіант). Однак я сам особисто скачав її безкоштовно кілька днів тому, посилання не пам'ятаю. Так що, якщо пошукати в інтернеті, то все можна знайти.

Форуми - це ще одне місце, де можна отримати посилальну масу. Тут вже однозначно наголошується безкоштовність, тому скористатися цим способом найкраще. Так, він безкоштовний, начебто і легкий, але скільки ж часу він займає! Просто багато часу! Спочатку потрібно знайти списки форумів для свого постінгу. Просто так набрати "Форуми" і потихеньку заповнювати їх повідомленнями і не вдасться. Нам потрібні бази, де можна знайти їх повними пачками. У пачці їх легше знайти і потихеньку постити. Виберіть час, коли ви можете займатися цією роботою і потихеньку заповнюйте.

Якщо скористатися рейтингами сайтів, то там також можна отримати траст. Багато їх не буде, але посилання від туди досить ефективні. Тому, якщо є можливість витратити свій час на додавання свого інтернет-проекту в різноманітні рейтингові каталоги, то скористайтеся ними. Це хоч трохи, але допоможе вашому сайту, я вас запевняю. Тільки, якщо зв'язуєтеся з цими каталогами, то потрібно вибирати більш-менш якісні. Існують такі, які просто будуть забруднювати ваш проект.

Соціальні мережі - це ті технології, які вже давно діють в світі блогінгу. Саме з них вебмастера і починають. Пошукові роботи там буквально живуть, тому знайте - це один з найкращих варіантів. Проте в наш час виходить, що соціальні мережі використовують вже для того, щоб проіндексувати свій сайт. Особисто мені вони не допомагають у плані підняття трасту сайту. Але тримають ресурс в індексі досить міцно.

Обмін посиланнями та постовими! Цей спосіб також живе давно. Світ просто величезна кількість вебмастерів. Всі вони хочуть виділитися, всі вони хочуть розкрутити свій сайт. Тому спробуйте просто пошукати таких людей, які будуть згодні з вами обмінятися посиланнями. Перевірте цей метод, він того вартий! Ви ж не одна людина, яка хоче більшого. Просто тут потрібно посидіти і пошукати. Це, власне, невелика база, яку потрібно потім записати. Якщо блогер погодився здійснити обмін, чому б він не зробить це знову? Напишіть всі сайти, з якими відбувався обмін. І таким чином, обчисліть свою невелику базу, яку можна використовувати, тільки на іншому проекті, або повторно.

Як ви ставитеся до того, щоб почати коментування таких же блогів, як і ваш? А чому б і ні? Єдине, слід вибрати тільки ті блоги, які відповідають вашій же тематиці. Якщо блогер побачить тільки марення у вашому коменті, то просто видалить його. Намагайтеся максимум здивувати блогера, щоб це посилання не хотілося видаляти, щоб ваш коментар жив, а разом з ним, ссилочку, яка трошки додасть вам ваги.

От і все! Я, звичайно, багато чого не торкнувся. Чому? Якщо вас відразу "завантажити", то куди ви кинетеся? Я і так дав кілька робочих методів, які потрібно випробувати і почати активно користуватися ними. Саме ось ці способи розкрутки діяли, діють і будуть діяти. Вони завжди були в ТОПі, тому почніть саме з них. Повірте, якщо зробити хоча б 50% всього того, що я написав тут, то можна отримати відмінний результат! Піднімайте траст ось цими методами, але знайте, що вони дуже-дуже складні, користуватися ними практично нереально, так як йде величезна кількість часу. Загалом, я думаю, що для безкоштовного способу цей же час можна приділити.

Удачи в початковій розкручуванні свого сайту!
Категорія: Новини Limita-NET | Переглядів: 777 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Календар
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
Найчастіше шукають
Black Ops 8 березня привітання linux Mandriva MiniOS full CheMax Internet Button Kristanix Opera usb HDDlife for Notebooks Скачать FileZilla 120% 2.0.1.2033 Alcohol 2.61.583 AIMP Driver Magician artmoney atv 2.2.2.1 live Программы anyreader cd софт daemon Foobar2000. 1.0.3 1942 2011 1-15 K-Lite Codec Pack Full 7.7.0 - Набо 18 серия сезон 16 12 online 2003 Baby's Daddy 2012 Advmaker.ru CocoFood dle 9.6 dle 9.7
Кращі журналюги
Admin
Новин: 563
Коментарів: 6

olegfilimonow
Новин: 374
Коментарів: 0

Sergik
Новин: 206
Коментарів: 0

KozaK
Новин: 171
Коментарів: 0

TOP 10
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Сьогодні були: