E-mail: Пароль: Забули пароль? Особисті повідомлення Реєстрація Вийти
Навігація
Заробіток на сайті
Заробіток в інтернеті з нуля!
Все для uCoz
Новини Limita-NET
Інтернет
Софт
Антивіруси
Portable
Операційні системи
Оформлення
Шпалери
Все для мобільного
Все для Photoshop
Інший софт
Ігри
Фільми, відео
Мультфільми
Музика
Книги
Журнали
Дівчата 18+
Гумор
Відеоблог онлайн
Фильмы и сериалы смотреть онлайн
Інше
Торрент трекер
Кращі файли
1 Windows XP SP3 Standard Edition 10.2010 CD
2 Microsoft office 2010 Aktivator
3 Безпека життєдіяльності.Желібо Є. П., Заверуха Н.М., Зацарний В.В.
4 Скачати Ratio Master 1.9.1 безкоштовно
5 Скачати Game Booster 1.5 безкоштовно
Наша кнопка
Limita-NET - Краще з кращого, в одному місці!
Архів записів
Головна » 2012 » Лютий » 7 » Як просунути сайт в Google?
00:31
Як просунути сайт в Google?

Серед великих пошукових систем в світі вигідно виділяється Google. Автоматизоване просування сайтів, при мінімальному впливі оптимізатора, висока відвідуваність - відмінна риса цього сайту. Запатентований алгоритм PageRank унікальний своєю несистематичністю і непередбачуваністю потрапляння на будь-який документ. Що дозволяє, незалежно від професійних методик оптимізатора всім веб-ресурсам бути в рівноправному становищі. Головну роль тут відіграє затребуваність певного сайту. Але, все-таки, для того, щоб постійно перебувати в топі 5-10 кращих сайтів доводиться прикладати чимало зусиль. Без пошукової системи неможливо знайти, навіть саму поширену інформацію. Сайти, які мають унікальним контентом, не змогли б нам представити свою інформацію без пошукової системи. Сайт, відвідуваний безліччю клієнтів, завжди буде лідером, але сам по собі він не займе топове місце в рейтингу. Для того, щоб не втрачати своєї актуальності, власники сайтів намагаються їх просунути якомога вище. Деякі для цих цілей вдаються до допомоги професіоналів, це дуже дорого, але надійно. Заплатив і залишається чекати результатів, а вони негайно з'являться, так як за справу взявся спеціаліст. Унікальність і постійне оновлення контенту, наростаюче кількість і різноманітність зворотних посилань - заходи для успішності сайту. Образно кажучи, коли клієнт потрапляє на затребуваний сайт, він відчуває себе як в обжитому затишному будинку, у якого є гостинний господар, а не в покинутій хатині. 


Можна постаратися розкрутити свій сайт своїми зусиллями. Відвідуючи блоги, форуми, вивчаючи рекомендації веб-майстрів, багато чому можна навчитися самостійно. Але при цьому, потрібно дотримуватися певних правил, не порушувати ліцензій з користування пошуковою системою. Часом, такі горе-оптимізатори поводяться, як сліпі кошенята і, замість просування, сайт потрапляє в бан.
Є ще один спосіб просування сайту - це повчитися у професіоналів, багато з них за певну суму продають свої напрацювання, а так як просування сайту свого роду наука, їй слід навчатися. Для того, щоб отримувати прибуток в подальшому, в отримання знань потрібно вкласти капітал, тому що у кожної справи є свої нюанси, збагнути які, навіть з часом не вдається, не маючи, достатнього рівня освіченості.

Швидко, але дорого; довго і безкоштовно або з частковою оплатою за навчання буде розкручуватися сайт вирішувати власнику, бо це його пріоритетне право. Головне, щоб досягти вершин, не порушуючи законів і триматися на належному рівні тривалий період часу.

Рекомендації для успішного просування в Google:


  • Для успішного просування сайту необхідний унікальний Description. На Wordpress найпростіше це здійснити за допомогою плагіна All in One SEO. Але для того, щоб постійно не бралися перші слова з тексту потрібно окремо прописувати Description. Слід підкреслити важливість в описі в повідомленні різних текстів, так як це значно для Сео просування.

  • Найголовніший тег сторінки Тег title, так як він виводиться у вигляді прямого посилання на сайт. Написати його треба, відповідно, без зайвих стоп слів, не повинно бути ніякої води, красиво оформлене. Тег title буде знаходитися у верхньому коді сторінки, і по ньому пошуковою системою буде визначатися релевантність контенту на сторінці цього тегу. Щоб уникнути повторення title можна встановити плагін для SEO - All in One SEO Pack. Тег title може містити до 160 символів. Коли користувач вводить запит в пошуковик і цей запит збігається з тайтл, сайт ранжирується вище. На додаток до вище сказаного, якщо співпадуть окремі фрази і слова в результатах видачі, сайт буде ранжируватися ще вище. Бажано зробити першу фразу в тайтл ключовий, близькою до тематики тексту, вона і буде просувати сторінку. Не можна ключову фразу або слово в title повторювати кілька разів, щоб пошукові системи не прийняли це за спам і не знизили сайт при видачі. Не треба писати тайтл повністю заголовними буквами. Не варто писати в title назву фірми, якщо вона не дуже популярна.

  • Переважно розбивати текст по темам на абзаци. Кожному з абзацом дати заголовок, і зробити перший заголовок Н1, другий - Н2 і т.д. У кожен заголовок вкладають ключ, але перший повинен відображати саму суть.

  • Заголовок містить основну думку (ключ). Мові HTML притаманні шість рівнів заголовків: від Н1 до Н6, де більш важливі перші, за ступенем важливості відображають більшим шрифтом. Від агента користувача залежать фразові елементи. Зазвичай візуальні агенти представляють текст елемента strong напівжирним шрифтом, а текст елемента em курсивом.

  • За допомогою функції PHP - preg_replace треба перетворити на сторінках сайту всі посилання в статистичний формат або методом зміни скрипта, який генерує певні сторінки.
    Відсоток ключових фраз в тексті, або нудота не повинна перевищувати 5%, перевірити нудоту можна за допомогою сервісу http://pr-cy.ru/analysis_content. Дані сервіси допомагають у просуванні сайтів, взагалі і, зокрема, в Google.

  • Зміст контенту повинно перевищувати зміст коду в три рази. Це дуже непросто, тому що сайти, наповнені різноплановою інформацією часто містять багато зайвого коду.

  • Швидкість завантаження сторінок впливає на ранжирування, тому роботу обов'язково треба прискорювати.
    Чим важливіше рубрика, тим вище вона повинна розташовуватися, ближче до шапки сайту.

  • Чим більше відвідуваний ресурс, тим вище його рейтинг Google.
Категорія: Новини Limita-NET | Переглядів: 1228 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Календар
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
Найчастіше шукають
Black Ops 8 березня привітання linux Mandriva MiniOS full CheMax Internet Button Kristanix Opera usb HDDlife for Notebooks Скачать FileZilla 120% 2.0.1.2033 Alcohol 2.61.583 AIMP Driver Magician artmoney atv 2.2.2.1 live Программы anyreader cd софт daemon Foobar2000. 1.0.3 1942 2011 1-15 K-Lite Codec Pack Full 7.7.0 - Набо 18 серия сезон 16 12 online 2003 Baby's Daddy 2012 Advmaker.ru CocoFood dle 9.6 dle 9.7
Кращі журналюги
Admin
Новин: 563
Коментарів: 6

olegfilimonow
Новин: 374
Коментарів: 0

Sergik
Новин: 206
Коментарів: 0

KozaK
Новин: 171
Коментарів: 0

TOP 10
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Сьогодні були: