E-mail: Пароль: Забули пароль? Особисті повідомлення Реєстрація Вийти
Навігація
Заробіток на сайті
Заробіток в інтернеті з нуля!
Все для uCoz
Новини Limita-NET
Інтернет
Софт
Антивіруси
Portable
Операційні системи
Оформлення
Шпалери
Все для мобільного
Все для Photoshop
Інший софт
Ігри
Фільми, відео
Мультфільми
Музика
Книги
Журнали
Дівчата 18+
Гумор
Відеоблог онлайн
Фильмы и сериалы смотреть онлайн
Інше
Торрент трекер
Кращі файли
1 Windows XP SP3 Standard Edition 10.2010 CD
2 Microsoft office 2010 Aktivator
3 Безпека життєдіяльності.Желібо Є. П., Заверуха Н.М., Зацарний В.В.
4 Скачати Ratio Master 1.9.1 безкоштовно
5 Скачати Game Booster 1.5 безкоштовно
Наша кнопка
Limita-NET - Краще з кращого, в одному місці!
Архів записів
Головна » 2011 » Лютий » 3 » Axence nVision 5.0.3.9095 - програма для моніторингу мережі
20:53
Axence nVision 5.0.3.9095 - програма для моніторингу мережі



Axence nVision - Краща утиліта яка проводить проактивний моніторинг мережі, користувач та моніторинг програмного забезпечення та оборудованія.Ето краще рішення для комплексного управління мережею. Утиліта передбачає мережі та моніторингу дій користувачів, а також програмного забезпечення і устаткування, витоку даних захисту, дистанційне управління, а також широкий спектр звітів, оповіщення та коригуючих дій - і все це зручний і дуже інтуїтивний інтерфейс!

Проактивний моніторинг мережі та візуалізації: Мережевий модуль монітори поштових серверів і веб-адреси, TCP / IP і Windows послуг, про стан принтера і експлуатації, а також комутатори і маршрутизатори (відображення порту і мережевого трафіку). Далі, мережа буде автоматично виявлено потім відображаються на інтерактивної карти.

Обладнання та програмного забезпечення: інвентаризація модуль автоматично збирає апаратного та програмного забезпечення інформацію про машини Windows. Це дає можливість ревізії та перевірки використання ліцензії та надає інформацію про встановлення програми або зміни конфігурації.

Просунутий користувач моніторингу: модуль користувача моніторів і звіти діяльності користувачів, що працюють на машинах Windows: фактичної діяльності (роботи) час, використання додатків, моніторингу електронної пошти, роздруківка моніторингу, відвіданих веб-сторінок і передачі по мережі. Функцію блокування сайтів.

Дистанційна технічна підтримка для користувачів: модуль HelpDesk дозволяє швидко технічної підтримки для користувачів за допомогою віддаленого доступу до робочих станцій. Це дозволяє вирішити повідомила про проблеми у швидко і ефективно.

Захист від витоку даних шляхом блокування портів: модуль DataGuard управляє правами доступу для всіх портів введення / виводу і фізичних пристроїв використовуються користувачам копіювати файли з комп'ютера або компанії для запуску зовнішніх програм (скоро). Завдяки функції веб-доступу, число адміністраторів можуть мати одночасний доступ до програми - вони можуть отримати доступ Енвіжн за допомогою браузера WWW - в той самий час і з будь-якого місця.

Ось деякі ключові особливості:

Виявлення мережі:
· Розгортає Енвіжн швидко - протягом декількох хвилин програма буде автоматично виявляти кожен вузол у вашій мережі (у тому числі сусідів мережі за маршрутизатором), то вона буде сканувати для служб, що працюють на них, і мережевих інтерфейсів.
· Енвіжн має дуже розвинену мережу сканер, який дозволяє вам відкрити для себе всі хостів у мережі. Воно також виявляє всі маршрутизатори і "проходить через" їх для сканування всіх сусідів мереж. Він виявляє всі вузли, а потім сканує на послуги та програми, що працюють на них, такі як HTTP, FTP, пошта і сервери баз даних і т.д.
°, сканер використовує ICMP і SNMP для виявлення хостів та визначення їх типу: маршрутизатор, комутатор, Windows, NetWare, Linux, мережевих принтерів і т. д.
· Енвіжн автоматично створює карту маршрутизації на основі ваших мережі логічної організації. Ця карта створена на основі інформації, що зберігається в таблицях маршрутизації маршрутизатора.

Мережа візуалізації:
· Господарі представлені на інтерактивні карти, які відображають всі критично важливої інформації (провідне час відповіді служби, послуги та приймаючих час простою, оповіщення і т.д.), так що ви можете швидко виявити проблеми і зосередитися на них, а не шукають те, що сталося.

Моніторинг мережевої інфраструктури:
· Використання або TCP / IP, SNMP, Windows Management Instrumentation (WMI) і ряд інших спеціалізованих зондів програма може ідентифікувати і стежити за найважливішими елементами мережі.
· Ви можете встановити кілька повідомлень для моніторингу стану вашої системи й отримати сигнал тривоги, коли вони йдуть вниз або виникають проблеми, такі як важливі параметри виходять з діапазону.
· Енвіжн використовує смарт-технологій моніторингу, яка гарантує, що кожен сервіс і лічильник контроль як можна частіше. Вона автоматично управляє інтервалом моніторингу в залежності від кількості вузлів.
°, залежність дозволяє придушити попередження від пристроїв, розташованих за маршрутизатором. Якщо маршрутизатор виходить з ладу, залежних пристроїв не буде опитаний.
· Axence Енвіжн може бути встановлений в якості служби Windows, щоб забезпечити безперервний моніторинг.

Network Inventory:
Енвіжн автоматично збирає інформацію про вузол апаратного та програмного забезпечення:
· Комп'ютерні апаратні деталі: модель, процесор, пам'ять, основна плата, диски, карти і т.д.
· Встановлені програми та оновлення Windows. Це дозволяє ліцензії аудиту використання і контролю.
· Енвіжн попередить вас у разі встановлення програми або будь-які зміни конфігурації. Таким чином, ви не повинні перевірити базу даних періодично, щоб знати, що користувач встановив нелегального програмного забезпечення - ви будете повідомлені.
· Інвентаризації можуть бути зібрані з WMI або Енвіжн агента. Таким чином, ви можете використовувати метод, який найкраще підходить вашої мережі конфігурації безпеки (багато адміністратори хочуть зберегти WMI закриті). Метод WMI не вимагає нічого, щоб бути встановлені на віддалених машинах у той час як агенти активно відправити інформацію на сервер, так що не слабшає брандмауер і вузол безпеки.

Активність користувача моніторинг:
Факультативний агентів Енвіжн може контролювати активність користувачів на комп'ютерах Windows:
· Користувач Логін і дії / бездіяльності часу
· Застосування використання згрупованих за видами діяльності (робота, ігри, чат, веб-браузер і т.д.)
· Відвіданих веб-сторінок
°, агент також забезпечує робочу станцію дистанційного управління (VNC сумісні).

Звітність:
· Енвіжн надає широкий спектр графіків і звітів: в режимі реального часу та історичних діаграм продуктивності системи і додатків, мережевого трафіку і багато іншого. Вона також дозволяє створювати нові звіти.
· Кожен події (тривога), підняті в програму реєструється в базі даних, з аналізом роботи всіх вузлів або цілої мережі. Це допоможе вам для доступу до звітів про найбільш проблемних вузлів у мережі, часті проблеми і т.д.
· Звіти можуть бути повністю налаштовані. Крім того, дуже легко створювати нові.
Список доступних звітів:
· У реальному масштабі часу та історичних діаграм
· Дуже ясно діаграмах представлені всі моніторинг послуг, параметри, інтерфейси і додатки.
° такі діаграми можуть бути подані протягом потрібного часу вибраного діапазону прямо в програмі? немає необхідності у підготовці доповіді. Карти можуть бути легко прокручується, забезпечуючи швидкий доступ до історичних даних у будь-який час.
· Звіти продуктивність системи
· Звіти показані процесора, пам'яті і використання дискового простору, використання мережевого інтерфейсу і дорожнього руху.
· Сервіс та приймаючих наявність
· Звіти показані пінг і інший час відповіді служби, втратив запити і графік зміни стану.
· Застосування продуктивності
· Спеціалізовані звіти, які показують продуктивність додатків, таких як MS SQL, Exchange і IIS.
· Інтерфейс трафіку і використання
· Графіки та звіти подання до / з трафіку і використання вузлів мережевих інтерфейсів.
· Інвентар
· Списки обладнання та програмного забезпечення, встановленого на комп'ютері.
· Користувач діяльності
· Подарунки користувача час роботи, використовуваних додатків і відвіданих веб-сторінок.

Попередження:
· Ви можете визначити широке коло подій, коли оповіщення повинні бути підняті. Події можуть бути визначені на основі будь-яких контрольованих параметрів та обслуговування: господар або послуги вниз, уповільнення реакції служби, деградація продуктивності додатків, повільне завантаження сторінок або неправильного утримання сторінок, електронної пошти проблеми сервера, і багато іншого.
· Кожен подія може викликати одне або кілька повідомлень та коригувальних дій, таких як шпалери для робочого повідомлення по електронній пошті, SMS або ICQ повідомлення. Закладки зберігаються в журналі подій, так що ви можете проаналізувати їх пізніше.
· Оповіщення дії може бути відкладено і ескалація. Доступних повідомлень і дії: електронна пошта, ICQ, SMS по електронній пошті або GSM пристрій, Syslog повідомлення, настільні повідомлення, звуку, тексту в мову, перезапуск системи / вимикання, служби Windows запустити / зупинити / запустити знову, біг зовнішні програми, і записи в файл. Усі сигнали зберігаються в журналі подій для подальшого аналізу.
· Ви можете налаштувати декілька дій, щоб бути виконані для сповіщення? Наприклад, повідомляти адміністраторів по черзі, щоб переконатися, що проблема вирішена.
· Закладки може бути визначена як глобальна (рівень "Атлас") на карті, або навіть в якості приймаючої рівні.
· Попередження можуть бути легко налаштована на строком на окремі сайти тільки (тобто сервер або маршрутизаторів тільки, чи важливі вузли тільки). Це дозволяє визначити тільки один "господар вниз" глобальне оповіщення, що виникає тільки для серверів, а не коли користувачам вимикати свої робочі станції в кінці кожного дня.

Моніторинг навколишнього середовища:
· Енвіжн є прекрасною базою для створення ІТ-або виробничого екологічного моніторингу (температура, вологість, повінь тощо).
· Ви можете мати зондів, які перевіряють температур (від -139? F / -95 ° С), вологості, повені, пожежі, напруги і т.д. Це гарантує, що ваш виробничий процес або серверної кімнаті, не будуть піддаватися ризикам, пов'язаним з неналежних умовах експлуатації. Енвіжн попередить вас у таких випадках і в режимі реального часу діаграми подання поточних значень, а також довгострокові тенденції.
· Для моніторингу параметрів навколишнього середовища, Енвіжн використовує апаратне зондів, що ви просто підключитися до мережі Ethernet, так що установка дуже швидко і просто.

Без агентів:
· Енвіжн моніторах мережі без яких-небудь агентів (за винятком активності користувачів моніторингу, який є обов'язковим), так що нічого для установки на вузлах, які необхідно моніторингу. Є не агенти в установці, обслуговуванні або оновленні для сканування та моніторингу мережі.

NetTools:
· Це набір зручних інструментів, що складається з NetWatch, NetStat, швидкий слід, пошуку, пропускна здатність, NetCheck, хост і порт / сканер служби і SNMP-браузер. Для отримання додаткової інформації відвідайте веб-сторінці Axence NetTools.

· Чому Енвіжн?
· Є і інші подібні продукти моніторингу мережі, але Енвіжн володіє рядом унікальних переваг, які ви не знайдете в іншому місці. Найбільш важливими є стан мережі візуалізації (в реальному масштабі часу графіки та інтерактивні карти), продуктивність, що дозволяє вам спостерігати 10 000 вузлів мережі, і можливість відслідковувати сигнали (події) в даний час.
· Проведення. Здатність контролювати основні мережі. Моніторинг навіть 10,000 вузлів не складає труднощів.
· Закладки (події) в прогрес. Ви можете побачити, які попередження ще відкриті і які вже закриті (складу). Це означає, що ви не повинні пролізти кілька записів у журнал подій, щоб перевірити, чи є вони як і раніше невирішеними. Ви будете мати перелік поточних подій на перший погляд.
· Моніторинг балансування. При моніторингу великим числом вузлів / послуги, ви можете бути впевнені, що Енвіжн монітори кожної служби як можна частіше, без перевантаження системи та мережі. Це особливо важливо для Windows XP, яка обмежує TCP запитів до 10 в секунду.
· У реальному часі візуалізації та аналізу тенденцій. Навіть під час моніторингу великих мереж, ви можете бачити в режимі реального часу карти кожен раз, коли служба реагування і контрнаступу під контролем. Ви можете також відобразити необхідні діаграми за будь-який період часу в тому ж місці (вам не треба буде створювати будь-які звіти або використовувати будь-які зовнішні програми).
· Статус комп'ютера протягом довгого часу. Енвіжн візуалізує приймаючих статус на графіку, так що ви можете перевірити господар був вниз або які-яких попереджень.

Вимоги:

· Дві ядро процесора, Quad Core рекомендований
· 2 Гб оперативної пам'яті мінімум, 4 Гб рекомендовано
· Обов'язково швидкість процесора і пам'яті пов'язані з числом контрольованих пристроїв, сфери моніторингу і кількості створюваних оповіщення. Якщо мережа з більш ніж 50 машин контролюється з використанням встановлених агентів, двоядерний процесор є REQ
· Відео: 1024x768 або більше, щирий колір
· Мережа адаптер підключений до LAN / WAN

Рік: 2011
Мова: Багатомовний
Ліки: Не потрібний

Розмір: 83.7 MB

http://letitbit.net/download/0260.0c0775fcf06bd3e2b8c95584cc81/axence_nvision_5.0.3.9095.rar.html

Категорія: Інтернет | Переглядів: 1249 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Календар
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Найчастіше шукають
Black Ops 8 березня привітання linux Mandriva MiniOS full CheMax Internet Button Kristanix Opera usb HDDlife for Notebooks Скачать FileZilla 120% 2.0.1.2033 Alcohol 2.61.583 AIMP Driver Magician artmoney atv 2.2.2.1 live Программы anyreader cd софт daemon Foobar2000. 1.0.3 1942 2011 1-15 K-Lite Codec Pack Full 7.7.0 - Набо 18 серия сезон 16 12 online 2003 Baby's Daddy 2012 Advmaker.ru CocoFood dle 9.6 dle 9.7
Кращі журналюги
Admin
Новин: 563
Коментарів: 6

olegfilimonow
Новин: 374
Коментарів: 0

Sergik
Новин: 206
Коментарів: 0

KozaK
Новин: 171
Коментарів: 0

TOP 10
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Сьогодні були: